| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2006-08-09 23:26:25 witam wszystkich.
Niestety nie potrafie umieszczac zdjec w watkach wiec zapraszam do obejrzenia ostatniego zdjecia w moim profilu i wypowiadania sie na jego temat. Chcialbym poznac wasze zdanie odnosnie moich kosmetycznych i estetycznych przerobek. A zmienione zostaly: *kierownica *tarcze zegarow *ringi zegarow *pomalowane niektore elementy na kolor srebrny. A niech moj Hultaj ma zamach na elegancje, a co...
P.S. pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy wypowiedza sie pozytywnie
oczywiscie kolejne etapy "upiekszania" sa przede mna! [ wiadomość edytowana przez: marczello dnia 2006-08-09 23:30:38 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-08-10 07:44:53 ja już go pochwaliłem na gg ale powtórzę to raz jeszcze delikatnie i z gustem
tak trzymac ![]() |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2006-08-10 10:06:31 dziekuje dziekuje...
Goraco pozdrawiam: Speeda (bo byl 1szy) oraz Mortek'a i MacTB'a (za dobry gust).
Kubelkow nie bedzie, ale znalazlem juz ladne i co najwazniejsze pasujace do wszystkiego pokrowce, ktore najprawdopodobniej pojawia sie po 8.09, bo wtedy mam urodziny
Jeszcze raz dziekuje! |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2006-08-10 10:58:04 Bardzo ładny accencik!!
Zapraszam do przesłania fotek i tekstu na witurb@interia.pl i pochwalenia sie samochodem na stronie klubowej |
kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2006-08-10 12:27:56 No ja tez moge tylko pochwalic poczynania marczello... W szczegolnosci spodobala mi sie kierownica i galka zmiany biegow.Trzeba przyznac ze samochod robiony jest z gustem.
POZDRAWIAM!!!!!! |
cendra HF MEMBER Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2006-08-17 17:29:42 jest ładnie, ale moim zdaniem malowanie kratek wentylacyjnych bylo niepotrzebne ale kazdy ma inny gust. nie widzialem na zywo wnetrza accenta, ale jezeli jest jakis plastik obok tych kratek to pomalowalbym wlasnie ten plastik ale ogholnie wyszlo niezle bardzo fajna kiera :] |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2006-09-21 22:25:19 Zgodnie z tym co napisalem wczesniej jest po 8mym wrzesnia, wiec kupilem pokrowce w kolorze czarno-srebrnym. Zadna rewelacja, ale z powodu, ze mialem powycierany bok od strony kierowcy (widocznie 1szy wlasciciel nie byl tak smukly jak ja moj zmysl estetyczny nie pozwoli na to by tak bylo Sa one niby przeznaczone do Acc tez, ale niestety bez przerobek sie nie obejdzie |