| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-05-11 14:34:10 Popatrzcie co ci ruscy skonstruowali???!!! Z jednej strony całkiem całkiem, z drugiej strony chyba ktoś im tam pomagał (amerykanską techniką i stylistyką mi zalatuje) Radziecka technika |
DrA eS ... | 2003-05-11 15:05:25 Czytalem kiedys, ze BMW w tym maczalo paluchy. Ale czy to prawda to nie wiem. |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2003-05-11 15:11:29 Zegary na pewno są rosyjskie, przypominają budzik mojej babci rodem z ZSRR Ogólnie fajne autko ale do Omy jeszcze troche brakuje. |
Res best memory O-ka | 2003-05-11 15:24:07 trochę Pozdr |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-11 21:14:41 No no Res, ja miałem dwie ładzianki, Wołgą jeździłem i tą starą i tą kwadratową. Prawda jest taka, że gdyby był to przewidywalny kraj ( cząstki) i przyzwoita jakość montażu, to bym się całkiem poważnie zastanawiał. Nie wolno zapominać, że w końcu jest to kraj który wysłał w kosmos człowieka, wszystkiego nie da się ściągnąć trzeba samemu też coś umieć. A jak sądzicie, czy Polacy nie umieliby skonstruować dobrego auta mając do dyspozycji dobrą bazę doświadczalną? Ja uważam że bez problemu. Szkopuł w tym, że nie ma tu odpowiedniej kasy na złamanie zarówno monopolu zachodnich firm, jak i na zdobycie odpowiedniego doświadczenia konstrukcyjnego, bo to wymaga czasu i jeszcze większych pieniędzy. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-05-12 12:15:30 Mnie sie tylko podoba wyglad zewnatrzny. Duzy masywny samochod Osiagi nie najlpesze, mysle za na 200 metrow bym ja myknal/ no moze prawie .......... |