MotoNews.pl

Audio w Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hey!
Proszę doradźcie co byłoby lepsze:
undefined
czy to:
undefined
THX

JVC - przynajmniej ma kręciła normalnego, a ten pjonier to jakaś wyprzedaż.

I jedno i drugie radyjko, to może być wyprzedaż. Tylko jakie to może mieć znaczenie. Jeżeli jest sprawne, to brać i słuchać. Osobiście mam od 2 lat Pioneer`a i jestem bardzo zadowolony. Trzeba tylko jeszcze zainwestować w trochę lepsze głośniczki i dołożyć tweeterki . No, pozostaje puścić ulubioną muzę i w drogę.

Cytat:
2006-09-16 16:41:05, Sportsterek pisze:
Osobiście mam od 2 lat Pioneer`a i jestem bardzo zadowolony.

Nie mówię, że Pioneer jest gorszy, ale wygląda na starszy... no i gorszy z powodu braku normalnej gałki.

jak dla mnei lepszy nie lubie galka krecic w czasie jazdy

Cytat:
2006-09-16 18:47:06, piotr_ek pisze:
Nie mówię, że Pioneer jest gorszy, ale wygląda na starszy... no i gorszy z powodu braku normalnej gałki.

Pionner wypuścił ten model w tym roku...więc jest już "nieco stary"

Cytat:
2006-09-18 07:09:15, AsterixGal pisze:
Pionner wypuścił ten model w tym roku...więc jest już "nieco stary"

W takim razie sięgają dna, co będą nazywali "dostosowywaniem się do potrzeb rynku", a będzie to taka sama China jak Panasonix.

Cytat:
2006-09-18 07:28:23, piotr_ek pisze:
W takim razie sięgają dna, co będą nazywali "dostosowywaniem się do potrzeb rynku", a będzie to taka sama China jak Panasonix.

Niekoniecznie sięgaja dna, nie każdy potrzbuje mieć filcharmonię w samochodzie i nie każy ma odrazu 1tys PLN na dobre radio.
Firma poporostu zrobiła model, który zapełnia ich "dziurę" w sprzęcie.

ja bym bral tego pionka, ma mosfety ktore calkiem przyjemnie radza sobie ze srednimi i wysokimi tonami czego o jvc nie da sie powiedziec, tam wysokie tony sa tak przekolorowane ze harczą praktycznie na kazdych glosnikach jak sie da glosniej...

oba sa na Mos-fet wybieralem ostatnio z tych dwoch + clarion i kupilem JVC...na odsluch szedlem z zamiarem kupna pionka ale wzmacniacz jakos im chyba nie wyszedl+dzwiek jakby z garnka nie idzie nic wyregulowac....albo syczy albo dudni, nic po srodku...kupilem JVC i jest git, przerzucielm sie z sonego 3300 bo juz nie moglem go sluchac...totalny shit

Cytat:
2006-09-18 08:53:03, Dominik_Olechnowicz pisze:
przerzucielm sie z sonego 3300 bo juz nie moglem go sluchac...totalny shit

Kurde jakie Wy nówka wypasy w złomero macie.

Ja miałem JVC bez antywstrząsu. Niestety na każdej większej dziurze skakało jak nie wiem co teraz mam blaupunkta valencia mp3 tez bez antywstrzasu ale to nie skacze. Głośniczki polecam Blaupunkta serie GTX ( miałem takie ale przy nieuwaznym przykrecaniiu w tym cholernym aucie - ciezki dostep z ta polka tynia, uszkodzilem membrane ), lub Magnaty teraz mam własnie takie. z przodu pioneerki i gra gitara

ja kupowalem radio do esperaka za 900pln teraz jest warte chyba z 300pln

Cytat:
2006-09-18 09:27:24, Outcast pisze:
ja kupowalem radio do esperaka za 900pln teraz jest warte chyba z 300pln

Odtwarza MP3, WMA, ma wejście USB? Jak nie to ze stówkę może jest warte. Moje jest warte góra 10% swej wartości, po nie całych 4 latach

Cytat:
Kurde jakie Wy nówka wypasy w złomero macie.

Pudlo.Ja nie mam ani wypasa ani espero

No niewiem:

aukcja

To jest podobne radyjko do mojego rózni sie tylko podswietleniem w moim jest blue a tu nieco inne polecam go ja za niego 2 lata temu dalem 599 zl w saturnie

A ja mam 7 letniego kaseciaka, wkladam mu adapter wpinam odtwarzacz MP3 i nie martwie sie ze krtos mi dziabnie radio za 50zł

Mozna i tak tyle że jakoś dźwięku to super nie jest

ten JVC w MEDIA we Wrocławiu stoi za 255 zł w promocji także szczerze bym się zastanowił albo poczekał na jakąś lepszą okazję....