3 Bilety Na Koncert Duran Duran W Stolicy - SPRZEDAM!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Serdecznie!!
Mam do sprzedania 3 bilety na Livebox Generation Show który odbędzie się 23 września 2006, godzina 13.00, Tor Wyścigów Konnych Służewiec w Warszawie.
Na miejscu zagra Duran Duran, Myslovitz i Sistar...
oraz wiele innych atrakcji...
Cena jednego biletu - 30zł + ewentualny koszt przesyłki.

Pozdrawiam!!

To chyba na kupię/sprzedam

Cytat:
2006-09-11 12:01:21, pyrekcb pisze:
To chyba na kupię/sprzedam

ten dział zawsze kojarzył mi się tylko i wyłącznie z motoryzacją więc dałam tutaj off-topica...
jeśli to źle - przepraszam!!
ale z drugiej strony wydaje mi się że to lepsze niż rzucanie tematu na pierwszą stronę...

Ja tylko tak w kwestii formalnej...

I tak nikt nie był chętny z Klubowiczów na kupno biletów, ale wolę poinformować jakby się komuś teraz zachciało...

Bilety Sprzedane

Proszę o zamknięcie wątku Wyższe Instancje...!!

A ja takowe bilety oddam za 60 złociszy wszystkie trzy(słownie 3) + koszt przesyłki, komu, komu ???? Tel. 603397648 od 9.00 do 21.00, bo dzieci śpią

A ja takie mogłem mieć za friko ino formularza mi się nie chciało wypełnić.

Toś dupa , jak to piotr_ek

Powiem szczerze, pojechał bym , ale dzieci nie mam z kim zostawić. Zresztą odległość........................

Cytat:
2006-09-14 21:00:06, IrekPapaj pisze:
Toś dupa , jak to piotr_ek

Nie zrozumiałeś... poprostu NIE CHCIAŁO MI SIĘ FORMULARZA WYPEŁNIĆ! Ot... za dużo roboty!

Nie, no ogólnie faajny gość z Cebie, ale...... przynajmniej dla znajomych te bilety byś pobrał, bo w sprzedarzy ich nie ma. Ja chciałem, ale myślałem że ktoś ze znajomych chce ZA FRIKO !!!!!! i nic !!!!! Sprzedać ? Niech ktoś dobrą gorzałę postawi i przesyłkę pokryje i bierze

Ja też mam takie 3 bileciki, właśnie je otrzymałem więc jak ktoś jest z Wawki to za 50,00 zł chętnie sprzedam

I tak się własnie robi interesy!
Heh!
Coś się łapie za darmoszkę i opyla za pięc dyszek.
Że ja o tym nie pomyślałam.
Pozdrawiam rekiny finansjery

A ja mam dwie sztuki dla VIP'ów

A tak z innej strony ...to kto z Klubowiczów będzie w sobote na Służewcu?

Ja może będe bo też mam 3 wejscióweczki

Cytat:
2006-09-21 18:39:50, AsterixGal pisze:
A tak z innej strony ...to kto z Klubowiczów będzie w sobote na Służewcu?

Nas (mifi i mifinka) nie będzie wybieramy się w Twoje strony - odległość od Twojego Węgrowa ok 5 km.

Cytat:
2006-09-22 00:06:14, mifinka pisze:
Nas (mifi i mifinka) nie będzie wybieramy się w Twoje strony - odległość od Twojego Węgrowa ok 5 km.

A dokładnie to gdzie, bo może jakiś spocik się uda zorganizowac?
Kiedy u "mnie" będziecie?

[ wiadomość edytowana przez: AsterixGal dnia 2006-09-22 06:55:08 ]

Cytat:
2006-09-22 06:51:16, AsterixGal pisze:
A dokładnie to gdzie, bo może jakiś spocik się uda zorganizowac? Kiedy u "mnie" będziecie? [ wiadomość edytowana przez: AsterixGal dnia 2006-09-22 06:55:08 ]

Dokładnie to w Liwie, i prawdopodobnie jutro. Jeśli zdrowie mi sie nie pogorszy.
A tak pozanawiasem to myśmy się juz w wakacje spotkali w Węgrowie.

Cytat:
2006-09-22 10:42:50, mifinka pisze:
Dokładnie to w Liwie, i prawdopodobnie jutro. Jeśli zdrowie mi sie nie pogorszy. A tak pozanawiasem to myśmy się juz w wakacje spotkali w Węgrowie.

Już kumam...no zobacz jak to człowiek szybko zapomina, tzn. starzeje się