| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-09-24 12:36:43
Jeśli chcesz w 199% profesjonalnej odpowiedzi ...zaatakuj Jacka JaRabbita ! |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-09-24 17:46:46 [quote]
2006-09-24 12:15:55, fulda pisze: no własnie jak ja madrze i szybko wymienic ?? ... stacyjke juz dorwałem na szrocie i z jej wymontowaniem nie było problemu bo wziołem rozciołem kolumne kontowka i po sprawie [quote] to co zrobiłeś raczej nie było mądre .Ponieważ w profilu masz wpisanego malucha,więc nie nazwę cię na forum barbarzyńcą i profanem.Twoje działanie przypomina wymianę lampy zespolonej,bo........ żarówka się przepaliła.
Jak masz nową stacyjkę,to obejrzyj ją sobie.Jakieś 3-4 cm od brzegu stacyjki jest otworek.po przekręceniu klucza w poz.IGN,wsadź jakiś bolec w ten otworek i wyciągnij kompletny wkład stacyjki.W ten sam sposób wyciągnij wkład z samochodu.Prawdopodobnie będziesz musiał wykręcić kostkę stacyjki żeby wydłubać ułamaną końcówkę bębenka.jak założysz nowy wkład,to musisz jechać żeby zakodować kluczyki,bo inaczej ci nie odpali.Jak przełożyć zapadki nie będe ci pisał,bo raczej na słowo pisane nie da się wytłumaczyć montażu wkładu stacyjki,więc powodzenia |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-09-24 19:18:03
Od tego są ściśle wyspecjalizowani Koledzy Klubowi w liczbie 1 .... ...ale myślę że do W-wy to się z Zabrza człek nie pofatyguje więc ta koncepcja z góry odpada
Są też specjalistyczne punkty (najczęściej tam gdzie dorabiają klucze ale oczywista nie wszędzie) ... Jeżeli chodzi o Zabrze nie pomogę ale w Katowicach , proszę bardzo: ul. Wojewódzka 5 -tu na pewno! (tel. 0332 251 26 47. |