Urwalem kolo :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

W piatek wracajc w nocy z Trzebini na stacji BP w Krakowie nie wyszedl reczny do konca i mialem spotkanie z bardzo wysokim kraweznikiem
Wynik 1:0 dla kraweznika

Straty oszacowane:
- jedna felga stalowa
- jeden wahacz
- jeden przegob

Szczescie w nieszczesciu ze to byl kraweznik serwisu Daewoo (na Radzikowskiego) wiec moglem zostawic autko na miejscu...
Zeby bylo smieszniej na stacji stala policja na szczescie olali sprawe

Auto bedzie dzisiaj na 18:00 i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony tym serwisem. Obsluga zajebista, wszyscy mili, 0 problemow no i cena uslugi do przyjecia....
Jakkolwiek mialem oddac auto do Chms w tym miechu jednak glupio poszla kasa w bloto i musze znowu odlozyc

Pozdr
Jadzwin

ja podobny przypadek mialem w tamtym roku i to ez na stacji benzynowej ale u mnie do wymiany byl tylko wachacz felge dalo sie wyprostowac kosztowalo mnie to wtedy ponad 300 zl,
a tak z ciekawosci pytam ile kosztuje przeglub bo tez mam do wymianu.

Pozdrawiam
Wiktor

właśnie właśnie Jadźwin, ile kosztuje przegub???????

Hej, no nie - a możesz odezwać się również z lepszymi wiadomościami ? A już się zastanawiałem że coś tak cicho u Ciebie Jak znajdziesz przeguby w rozsądnej cenie daj znać !

Witam,

Przegub 280 PLN
Wahacz 300 PLN

Dodatkowo przerwalo kabelek od ABS przy tym kole, urwala sie syrena od alarmu razemz przewodami przy uderzeniu no i mam obtarte nadkole wewnatrz do golej blachy wiec jeszcze musze to zabezpieczyc
A koles w serwisie powiedzial ze i tak niezle !!! To nie mysle jakby bylo zle (((

Pozdrowienia
Jadzwin

Btw: Jacenty odezwij sie na GG jak bedziesz

Czy wma tez tak sie zawiesza eksplorer na forum klubowym ?
Mi sie udaje otworzyc topic raz na 5 razy !!!

Pozdr
Jadzwin

Cytat:
2003-05-13 11:09:17, Jadzwin pisze:
Czy wma tez tak sie zawiesza eksplorer na forum klubowym ?
Mi sie udaje otworzyc topic raz na 5 razy !!!

Nie mam problemów. Dostępna jest już poprawka SP1 do IE6.0. Zainstaluj ją i problemy powinny zniknąć.

Mnie też pierniczy się Explorer na stronce klubowej .....

Mnie za przegub na stacji DU krzyknęli 720, czy 730 zł. Na szczęście zakupiłem ostatecznie za 220 wymieniłem sam, więc koszty całkowicie do przyjęcia Ale 70- parę złotych to przegięcie.
Współczucia z powodu kólka i reszty autka - Speed R