Ogrzewanie przedniej szyby - nie dziala

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Problem jest tego typu ze podgrzewa mi tylko pionowy pasek z prawej strony i na tym koniec, reszta szyby jest zaparowana i tylko waziutki paseczek po prawej jest czysty bez pary...

wymiana szyby? czy moze da sie cos z tym zrobic? bo prawdopodobniej gdzies sie przepalily te druciki? czy moze winy szukac gdzies indziej?

prawdopodobnie zaradzi tylko wymiana szyby, bo tych drucikow nie idzie naprawic... u mnie tez malo ktory dzialal

Tylko jak tu teraz kupic taka ktora dziala... bo uzywke sie znajdzie, ale sprawdzac ja czy odparowuje... to moze byc klopocik, chcialbym na zime miec sprawne to podgrzewanie, takze cos trzeba wykombinowac.
Samochod i tak bedzie szedl do malowania wiec sie szybke podmieni, tylko znalezc dobra musze...

jest jedna na allegro, chyba nawet jest to aukcja czlonka klubu (aczkolwiek moge sie mylic) troszke cena bolaca, ale pewnie tanszej sie nie znajdzie, pytanie tylko czy dziala...

[ wiadomość edytowana przez: _Maly_ dnia 2006-08-08 11:44:39 ]

Powiem tak - niewiele więcej dasz za fabrycznie nową z gwarancją.......... co przed zimą jest istotne.
Tak na marginesie ogrzewaną używke na szrotach można dostać za dwie stówki, przynajmniej w chrzanowie kupował kolega nie dalej jak z miesiac temu, no i poco ci przekaźnik i reszta ustrojstwa.......

Uff... myślałem że taka szyba to więcej będzie kosztować, u mnie odpukać nie grzeją tylko dwa paski z lewej, reszta spoko

To macie dobrze - u mnie jest na wejście do szyb jest napięcie, a druty wcale nie grzeją - pobór prądu tylko 0,2 A