| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sztrucel Espero Świebodzice | 2003-05-10 23:06:13 origami normalka......salony i serwisy w walbrzychu i swidnicy to g...wno warte warsztaty nadaja sie do wymiany klockow albo oleju polecam Ci wroclaw na karkonoskiej albo na powstancow slaskich. Pozdrawiam |
Pycel Passat 2.0TDI CR Xenon Warszawa | 2003-05-12 11:35:22 przepraszam,wiem ze nie na temat ale zaintrygowalo mnie pewne zdanie
Nie nie bedzie normalnie Montowali DWA okna przez DWA !!!!!!!!!!!!!! tygodnie !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze chcieli kase przed skonczeniem roboty (oczywiscie nie dalem) A okna sa zrobione na tzw. odpierdol sie , facet bez pomyslunku bo mam do wymiany jeszcze 5 okien w tym jedno jak sam wyliczyl warte ok 6 tys zl W TYM KRAJU NIGDY NIE BEDZIE NORMALNIE , NIESTETY Przepraszam ze forum o espero przerobilem na forum budowlane ale kosztowalo mnie to sporo nerwow i pasowalo jakos do narzekania na niesolidnosc firm. Pycel [ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2003-05-12 11:37:37 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-05-12 12:24:30 Zapłaciłeś w końcu dziadom????? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-05-12 16:13:32 Pycel trzeba było spuścić psa |
sztrucel Espero Świebodzice | 2003-05-12 22:29:23 tiaaaaaa.....wniosek z tego taki ze najlepiej to samemu zrobic |
Pycel Passat 2.0TDI CR Xenon Warszawa | 2003-05-13 11:07:41 Jaco ! zaplacilem (nie cala sume)
Zoltar! psy spuscilem ale nawet go gryzc nie chcialy bo widzialy jak spartaczyl robote i widocznie doszly do wniosku ze mieso na tylku tez ma spartaczone i niesmaczne Sztrucel! masz w 100% racje nastepne okna bede zmieniac sam, a ogolnie doszedlem do wniosku ze caly remont tez zrobie sam Nie odmowicie chyba Ps. skonczyc to napewno bysmy skonczyli |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-05-13 12:24:01 Jakby co to możesz na mnie liczyć |
Dariusz Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2003-05-13 14:34:12
Eeee tam . Wybierasz sobie drozsza firme z renoma i ... po sprawie. Zaraz tam "nigdy nie bedzie..." . Tak to bylo za komuny . A jesli siedzisz w w ukladzie, ze jakas tam spoldzielnie wymienia Ci okna za polowe odplatnosci ... . No coz, jesli korzystasz z postkomunistycznego ukladu ze "sprawdzona stara ekipa" ... miej pretensje do tego ukladu. Ja wsciekam sie, ze we wspolnocie mieszkancow niewiele da sie ustalic(za duzo gadaczy, brak jednego decydenta), a dopiero jak wsciekalbym sie, gdybym mial swiadomosc, ze utrzymuje jakiegos "prezesika z ekipa" w spoldzielni mieszkaniowej. A ostrzezenia o partaczach sa dobre na WOLNYM RYNKU . Inni w "to" nie wpadna . |
Origami Esperro 1.5 ;-) Wałbrzych | 2003-05-13 21:36:57 Witam.
Byłem tam rano (13-05).Pany - jaja jak berety: -zdążyli już postawić pc-eta pod ścianą, wywiercić dziurę w ścianie i wyprowadzić kabelek! pc-et nie uruchomiony. Kierownika brak - nikt nie może podjąć żadnej decyzji! Jak byłem ostatnio to kasowali gościa za przegląd instalacji LPG - ciekawe jak ją sprawdzali skoro dopiero przygotowują komputer?, którego prawdopodobnie nigdy nie było! Cześć. Obywatelu zrób sobie dobrze SAM. |