Ostrzegam przed ... ASO Daewoo w Świdnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Ostrzegam przed zakładaniem instalacji LPG oraz jej przeglądem
W ASO Daewoo w Świdnicy (ul. Bystrzycka).
Mi założyli w kwietniu, wracam na drugi dzień z reklamacją
bo włącza się przy 1500 obr/min a powinna 2200-2500
magik zapewnia że poprawią przy pierwszym przeglądzie
(do miesiąca). Byłem 5.05 – uszkodzony komputer,
przyjedź pan w środę. Dzwonię wczoraj, dzisiaj – można
przyjeżdżać. Przyjeżdżam – kierownik mówi uszk. komputer
(i tu uwaga) od 5.05 – mi puszczają nerwy, proponuje mi
wycieczkę do innego ASO oddalonego o 50km.
Powiedźcie co dalej z nimi zrobić? a knotów odwalili więcej.
Chętnie podam szczegóły!
Pozdrawiam.

ja mialem problem, po zalozeniu gazu pojechalem na obwodnice przetestowac i okazalo sie ze gdy mam na budziku 90 km/h i wciskam gaz do deski.. on nie przyspiesza... wracam i zglaszam to.. podlaczyli do kompa cos poklikali i powiedzieli ze ok.. znow pojechalem na obwodnice i teraz przy 90 km/h czuc szarpniecie i przyspiesza dalej... dopiero po trzeciej wizycie bylo ok, i tak jezdze do dzis.

Heh....
Postrasz ich listem albo telefonem do centrali Daewoo

Odrazu zmiekna...
Za takie cos moga stracic autoryzacje

Napewno pomoze...
A nie zaszkodzi takiemu warsztatowi naslac kotrole z centrali..

Cholera czy w Polsce nigdy nie bedzie "normalnie" bo poki co to prawie na kazdym kroku chca Cie zrobic w jajo...

origami normalka......salony i serwisy w walbrzychu i swidnicy to g...wno warte warsztaty nadaja sie do wymiany klockow albo oleju polecam Ci wroclaw na karkonoskiej albo na powstancow slaskich. PS. byles dzisiaj (tj 10.05.03) na tuningowisku w walbrzychu???
Pozdrawiam

Cytat:
polecam Ci wroclaw na karkonoskiej

Podczas ostatniego przeglądu po wymianie zostawili mi niedokręcony filtr paliwa. Zorientowałem się niestety dopiero po paru dniach, jak benzyna lała się już ciurkiem.
Jak dojechałem do serwisu to ślad benzyny był już linią ciągłą za samochodem.
Oczywiście nie usłyszałem nawet "przepraszam".
Trzymajcie się od nich z daleka.
Pozdrawiam.

przepraszam,wiem ze nie na temat ale zaintrygowalo mnie pewne zdanie
Cytat:
Cholera czy w Polsce nigdy nie bedzie "normalnie" bo poki co to prawie na kazdym kroku chca Cie zrobic w jajo...

Nie nie bedzie normalnie ostatnio wymieniali mi dwa ikan w domu w ciagu dwoch dni spoznili sie TYLKO 16 i pol godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Montowali DWA okna przez DWA !!!!!!!!!!!!!! tygodnie !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze chcieli kase przed skonczeniem roboty (oczywiscie nie dalem) A okna sa zrobione na tzw. odpierdol sie , facet bez pomyslunku bo mam do wymiany jeszcze 5 okien w tym jedno jak sam wyliczyl warte ok 6 tys zl

W TYM KRAJU NIGDY NIE BEDZIE NORMALNIE , NIESTETY

Przepraszam ze forum o espero przerobilem na forum budowlane ale kosztowalo mnie to sporo nerwow i pasowalo jakos do narzekania na niesolidnosc firm.

Pycel

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2003-05-12 11:37:37 ]

Zapłaciłeś w końcu dziadom?????

Pycel trzeba było spuścić psa

tiaaaaaa.....wniosek z tego taki ze najlepiej to samemu zrobic dobrze ze Polak potrafi.....

Jaco ! zaplacilem (nie cala sume)

Zoltar! psy spuscilem ale nawet go gryzc nie chcialy bo widzialy jak spartaczyl robote i widocznie doszly do wniosku ze mieso na tylku tez ma spartaczone i niesmaczne

Sztrucel! masz w 100% racje nastepne okna bede zmieniac sam, a ogolnie doszedlem do wniosku ze caly remont tez zrobie sam , moja druga polowa prosila tylko zebym skonczyl przed gwiazdka wiec jakbym 20 grudnia byl jeszcze w trakcie remontu to zrobimy u mnie zlot wszystkich klubowiczow i skonczymy w jedna noc
Nie odmowicie chyba

Ps. skonczyc to napewno bysmy skonczyli tylko nie wiem czy remont czy raczej na kolskiej (w warszawie na ul.kolskiej jest mila i zaciszna IZBA WYTRZEZWIEN) nie mialem jeszcze przyjemnosci tam nocowac ale wszystko przedemna

Jakby co to możesz na mnie liczyć

Cytat:
Pycel pisze:
Nie nie bedzie normalnie ostatnio wymieniali mi dwa ikan w domu w ciagu dwoch dni spoznili sie TYLKO 16 i pol godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Montowali DWA okna przez DWA !!!!!!!!!!!!!! tygodnie !!!!!!!!!

W TYM KRAJU NIGDY NIE BEDZIE NORMALNIE , NIESTETY

Eeee tam .
Wybierasz sobie drozsza firme z renoma i ... po sprawie. Zaraz tam "nigdy nie bedzie..." . Tak to bylo za komuny .
A jesli siedzisz w w ukladzie, ze jakas tam spoldzielnie wymienia Ci okna za polowe odplatnosci ... . No coz, jesli korzystasz z postkomunistycznego ukladu ze "sprawdzona stara ekipa" ... miej pretensje do tego ukladu.
Ja wsciekam sie, ze we wspolnocie mieszkancow niewiele da sie ustalic(za duzo gadaczy, brak jednego decydenta), a dopiero jak wsciekalbym sie, gdybym mial swiadomosc, ze utrzymuje jakiegos "prezesika z ekipa" w spoldzielni mieszkaniowej.

A ostrzezenia o partaczach sa dobre na WOLNYM RYNKU .
Inni w "to" nie wpadna .

Witam.
Byłem tam rano (13-05).Pany - jaja jak berety:
-zdążyli już postawić pc-eta pod ścianą, wywiercić dziurę
w ścianie i wyprowadzić kabelek! pc-et nie uruchomiony.
Kierownika brak - nikt nie może podjąć żadnej decyzji!
Jak byłem ostatnio to kasowali gościa za przegląd instalacji LPG
- ciekawe jak ją sprawdzali skoro dopiero przygotowują komputer?,
którego prawdopodobnie nigdy nie było!
Cześć.

Obywatelu zrób sobie dobrze SAM.