| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Taurus Konin | 2006-09-24 20:01:55 Nissan Primiera 1,6i ABS, EBD, ASR, 4 AirBag, Klimatronik model 2001 no cóż Espera nie były tak wypasione |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-09-24 21:05:55
No... Tym bardziej, że pochodziły z początku lat 90, kiedy to największym luksusem w primerze były el.szyby, a w golfie wspomaganie i silnik z wtryskiem. |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-09-24 22:35:18 Kolejny temat nie tam, gdzie trzeba, tylko w kat. ogólnej ...
Może jednak zlikwidować podział na kategorie - każdy będzie sobie pisał na "pierwszej stronie". Pozdr. P. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-09-24 23:55:58
Jesli nie chcesz mozesz ich nie uzywac. Ja prosilbym modow o zwiekszenie sankcji za takie wybryczki bo w koncu nie da sie z kategorii rozsadnie korzystac skoro 1/3 postow jest na glownym. Moze po prostu glowne forum zablokowac i wywieszac tam tylko tematy ogloszeniowe... |
rudi Espero Wloclawek | 2006-09-25 16:26:01
powiem więcej espero z 2001 oczywiście gdyby było produkowane i modernizowane ( chybna szkoda że zamiast tego wprowadzili nijaką nubirę) z pewnością miałoby te wszystkie ekstra bajery na marginesie czy skrót ASR oznacza jakiś nowszy typ ABS no i obecnie tenże właściwie nie jest już niczym niezwykłym a coraz częściej popularne toczydła mają nawet ESP, także nie ma się czym już za baldzio chwalić ot standard i tyle choć podobno przy ESP znacznie szybciej lecą opony i hamulce no i zawiecha musi być bez zarzutu i przy ABS chyba również. |
Taurus Konin | 2006-09-25 21:10:28 nie chwalę się gdyby espero było modernizowane to dalej bym szukał Esperyny ale niestety 1999 to koniec produkcji (199 .
generalnie zależało mi na dużym i bezpiecznym aucie, dodatkowo wiem od kogo biorę to auto nie komis i inne złomy z korektami liczników po wypadkach. W sumie to gość nie chciał auta sprzedać (nie było na handel do żyda ani wystawiane na giełdzie) ale 2 podejście było skuteczne.
|