Mam do sprzedania pokrowce ze swojego byłego Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Są dokładnie takie jak te tutaj:
http://plump.friko.pl/pokrowce.html
zresztą kuiłem je w ramach tej samej akcji klubu Espero w samochodzie były założone 3 m-ce w tym czasie niewiele jeździłem autem. Są po prostu jak nowe. Ja dałem za nie 180 zł.
Mogę je sprzedać za 140 zł. Zresztą jeśli jest ktoś zainteresowany niech pisze.

Trzymałem je myśląc że następne auto to będzie również Espero ale kupiłem jednak coś innego.

Pozdrawiam użytkowników.

Taurus

Cytat:
2006-09-24 19:50:01, Taurus pisze:
Trzymałem je myśląc że następne auto to będzie również Espero ale kupiłem jednak coś innego.

Z góry przepraszam za OT, ale można wiedzieć co kupiłeś?

Nissan Primiera 1,6i ABS, EBD, ASR, 4 AirBag, Klimatronik model 2001 no cóż Espera nie były tak wypasione

Cytat:
2006-09-24 20:01:55, Taurus pisze:
no cóż Espera nie były tak wypasione

No... Tym bardziej, że pochodziły z początku lat 90, kiedy to największym luksusem w primerze były el.szyby, a w golfie wspomaganie i silnik z wtryskiem.

Kolejny temat nie tam, gdzie trzeba, tylko w kat. ogólnej ...
Może jednak zlikwidować podział na kategorie - każdy będzie sobie pisał na "pierwszej stronie".
Pozdr. P.

Cytat:
2006-09-24 22:35:18, pyrekcb pisze:
Kolejny temat nie tam, gdzie trzeba, tylko w kat. ogólnej ... Może jednak zlikwidować podział na kategorie - każdy będzie sobie pisał na "pierwszej stronie". Pozdr. P.

Jesli nie chcesz mozesz ich nie uzywac.

Ja prosilbym modow o zwiekszenie sankcji za takie wybryczki bo w koncu nie da sie z kategorii rozsadnie korzystac skoro 1/3 postow jest na glownym. Moze po prostu glowne forum zablokowac i wywieszac tam tylko tematy ogloszeniowe...

Cytat:
2006-09-24 21:05:55, piotr_ek pisze:
No... Tym bardziej, że pochodziły z początku lat 90, kiedy to największym luksusem w primerze były el.szyby, a w golfie wspomaganie i silnik z wtryskiem.

powiem więcej espero z 2001 oczywiście gdyby było produkowane i modernizowane ( chybna szkoda że zamiast tego wprowadzili nijaką nubirę) z pewnością miałoby te wszystkie ekstra bajery na marginesie czy skrót ASR oznacza jakiś nowszy typ ABS no i obecnie tenże właściwie nie jest już niczym niezwykłym a coraz częściej popularne toczydła mają nawet ESP, także nie ma się czym już za baldzio chwalić ot standard i tyle choć podobno przy ESP znacznie szybciej lecą opony i hamulce no i zawiecha musi być bez zarzutu i przy ABS chyba również.

nie chwalę się gdyby espero było modernizowane to dalej bym szukał Esperyny ale niestety 1999 to koniec produkcji (199.

generalnie zależało mi na dużym i bezpiecznym aucie, dodatkowo wiem od kogo biorę to auto nie komis i inne złomy z korektami liczników po wypadkach. W sumie to gość nie chciał auta sprzedać (nie było na handel do żyda ani wystawiane na giełdzie) ale 2 podejście było skuteczne.