[s] alufelgi BMW 5,5j13, ET18

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
komplet odnowionych felg, ET18 czyli takie samo jak w stalowych rekinach, mocno zwiekszaja rozstaw kół, cena 400zl:

mam do popchnięcia takie tylko że serzsze - 6J13 i ET jest 13 nie są odmalowane z zewnątrz jak te ale sa proste. cena 300 zł - są szersze i bardziej odsadzone. jak porobie fotkli to założe oddzielny wątek. pozdrrawiam

nie ma to jak sie komus wbic na sępa w ogloszenie... malo masz miejsca w dziale giełdy?

ja nie jestem pamiętliwy. Ale bedzie pare miesięcy temu jak sprzedawałem takie felgi to niejaki Krzych00 komentował, że za dużo zarabiam na nich że straszna przebitka etc., że cena za wysoka itp. wiec akurat w tym wypadku nie miałem problemu sie wbić. pozdrawiam i życzę powodzenia w sprzedaży.

hehe fajne bzdury pleciesz. zapytalem tylko czy to te z allegro ktore tez obserwowalem i poszly za bezcen, nigdzie nie napisalem ze bylo za drogo bo... drogo wcale nie bylo! a nawet gdyby to wejsc do sklepu i powiedziec ze drogo to raczej nie to samo co wejsc do sklepu i probowac sprzedawac tam swoj towar!

edit: i prosze moda o wywalenie tych zbednych postow z mojego ogloszenia. pan tadeusz sobie zalozy swoj topic jak ma ochote cos pogonic.

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-09-26 12:00:35 ]