| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2006-09-24 11:56:07 Coś sie stało z syreną alarmową. Przy załączaniu jest inny dzwięk, a jak zacznie wyć to bardzo dziwnie jakby akumulator siadał-tak wyje że nie wiadomo czy uciekać czy sie śmiać Alarm jest niefabryczny, ma juz 6lat. Możliwe żeby syrena już sie "skończyła"?. Jak to sprawdzić?
Mam chyba taką syrene. Chyba bede zmuszony kupić nową to powiedzcie jak rozróżnić czy jest ona jednotonowa czy sześciotonowa. Alarm mam eurosec z pilotem GN 5. pozdrawiam |
Scooby Omega caravan 2.5V6 Warszawa | 2006-09-28 14:53:38 6 tonów była modna 10 lat temu. Wszyscy ją mieli. Dla mnie kiszka, ale karzdy lubi co innego i nie sugeruj się. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-09-29 17:29:23 kolego jak masz erosec zawsze możesz zamówić potrzebne elemnty tam gdzie zamawiał twój montażysta:
link do eurosec poproś grzecznie bo koleś sprzedaje tylko hurtowo ale jak sie ładnie poprosi to sprzeda bez narzutu detalicznegoo po hurtowej cenia i z tego co pamietam syrena z własnym zasilaniem kosztuje ok 45 zł (BS-36). ja nie zakładałbym innej jest najlepsza w swojej klasie. trzeba tylko uważac zeby nie ukręcić kluczyka w zamku. a tak montowałem w pierwszym swoim aucie starszy model tej syrenki i jeździ juz prawie 10 lat bez psucia sie. pozdr |
abigaz LOB MEMBER Peugeot 508 kombi Gdańsk | 2006-09-29 18:08:27
Syrena sześciotonowa to taka która waży 6 ton !!! |