SOSINA 2006 - weekend 22-24 wrzesnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie moze zrobimy jakiego zlota jakos za dwa tyg - moze byc nawet sosina - pogoda sie robi wiec po co czekac do wrzesnia oczywiscie we wrzesniu tez mozna tylko wtedy to deszcz+sesja co wy na to ?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2006-09-07 10:00:09 ]

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-09-17 20:40:36 ]

Zrobta cos w centrum poland zaby tym razem to nam bylo blisko Moze po prostu na Brodnice niech wiecej osob przyjedzie ?

Cytat:
2006-08-16 14:10:32, Lisu pisze:
(...) Moze po prostu na Brodnice niech wiecej osob przyjedzie ?

>> EGZAKLI <<

Ale to ofcoz tylko odnośnie terminu ta krzywa mina .

Race

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-08-16 14:13:28 ]

w maju byl w centrum i pokazaliscie jak hucznie zawitala centralna i polnocna polska. Tym razem sosina, Furiaci z polnocy nienarzekali, a na zlocie i tym razem i tak najwiecej jest ludu z slaska i kraka, zatem dla 3 osob 30 innych niebedzie sie tahać taki kawał swiata. takie moje zdanie - jak sie myle - to mnie zjebac

Ty chuju Sam sie prosiles Czyt. mylisz sie

Ps.Moderatora prosze o wyrozumialosc toc tylko spelniam prosbe pata

Mnie to i tak nie bdzie, chyba ze w grudniu i styczniu bedzie zlot, ale wiem ze nad sosina jest super

A co do polnocy to...albo Brodnica albo zlot... na sosinie (dla kazy to jest na polnocy )

Cytat:
2006-08-16 14:17:56, Lisu pisze:
Ty chuju Sam sie prosiles Czyt. mylisz sie Ps.Moderatora prosze o wyrozumialosc toc tylko spelniam prosbe pata

SSIJ i zbieraj na paliwo/bilet

Ja tam na wyjazdy dzies na slunsk czy inne sosiny to sie nie pisze wogle bo nie chce mi sie dymac X godzin tylko po to zeby sie uchlac Dlatego na nic nie zbieram

Cytat:
2006-08-16 14:16:33, Pat_kdb pisze:
w maju byl w centrum i pokazaliscie jak hucznie zawitala centralna i polnocna polska. Tym razem sosina, Furiaci z polnocy nienarzekali, a na zlocie i tym razem i tak najwiecej jest ludu z slaska i kraka, zatem dla 3 osob 30 innych niebedzie sie tahać taki kawał swiata. takie moje zdanie - jak sie myle - to mnie zjebac

Jesteś @#$^%&&^$#@%$&*%%%jegotwojamać!
Jak lokalnie to spot, jak zlot to centralnie .

hapać dzidy nieroby

Cytat:
2006-08-16 14:20:01, CarvMachine pisze:
Mnie to i tak nie bdzie, chyba ze w grudniu i styczniu bedzie zlot,

zrobmy sylwka u guttow bedzie poezja

aha co do zlotu to do pazdizernika na 10000000% nie dam rady, mam przesrana sesje poprawkowa

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-08-16 18:49:39 ]

Cytat:
2006-08-16 15:52:50, Pat_kdb pisze:
hapać dzidy nieroby

551J! Nie stawiaj się mały bo zara wezme Bizera (fajnie to musi się czytać jak ktoś nie wie kto nadaje ) i wpadniemy tam do Was zrobić porządek .

Cytat:
2006-08-16 19:04:14, bizer_trikolor pisze:
551J! Nie stawiaj się mały bo zara wezme Bizera (fajnie to musi się czytać jak ktoś nie wie kto nadaje ) i wpadniemy tam do Was zrobić porządek .

spawaj gejowoza i wracaj do siebie

ja powiem tylko tyle ze po tym co zobaczylem na zlocie to zaczynam sie powaznie zastanawiac nad wyjazdem na brodnice.
jesli tylko beda chetni z poludnia na wycieczke to ja sioe pisze. ciekawe czy komandos na polnocy smakuje tak samo

Cytat:
2006-08-16 19:05:45, piter_s1 pisze:
spawaj gejowoza i wracaj do siebie

Ty sobie kolego lepiej załatw kogoś kto Cie będzie na sznurku ciągał bo Evila może nie być .

Cytat:
2006-08-16 19:17:50, pterock pisze:
ja powiem tylko tyle ze po tym co zobaczylem na zlocie to zaczynam sie powaznie zastanawiac nad wyjazdem na brodnice. jesli tylko beda chetni z poludnia na wycieczke to ja sioe pisze. ciekawe czy komandos na polnocy smakuje tak samo

I to jest jedynie sluszna postawa . Zapraszamy, będzie równie furious a w kwestii rajdowania będzie znacznie bardziej .

Race

a wogole to:

Evil niech sie cieszy ze choc raz ciagnął malca co sie konkretnie odpycha;p. Bo szanowna Krówka cos przy naszych czewonych diabełkach sie nawet wstydzila odpalic hhehe.

A po drugie panowie litosci.....jak my w 5 malców jchalismyu 150 km przez 5 godzin, to nad morze jechalibysmy dobe

Cytat:
2006-08-16 19:38:49, Pat_kdb pisze:
(...) A po drugie panowie litosci.....jak my w 5 malców jchalismyu 150 km przez 5 godzin, to nad morze jechalibysmy dobe

Nie somdze - ja myśle, że za mientkie buły jesteście .

Race

Po drugie Brodnica to nie "nad morze" Ale gełografii to ja juz Cie uczyc nie bendem

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2006-08-16 22:10:23 ]

Nie badzcie takie mietkie pały jak ja i wpadnijcie na brodnice ja bede!!! Jak wymienie panewki :-/ jak nie wymienie to tez bede