Relingi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak by to zrobic zeby czarne relingi na dachu zmienic na "chromonikiel". ktoś mi powiedzial zebym je zdjął i dał do piaskowania a pozniej polakierowal. mozna tak?

można dać warstwę chromu ale cena zbije Cię z nóg.
można polakierować techniką fantachrom, efekty sa niezłe.

Hej

Można farbę z nich zeszlifować i potem je wypolerować.
Tak jak na fotkach w moim profilu.
Koszty żadne, ale trochę roboty

mozna tez okleić folią imitującą chrom (niestety nie praktykowałem więc nie wiem odpowiadam za efekt końcowy )

wiec chyba to mozliwe zeby to wypiaskowal. pozniej polakieruje i bedzie git! jakoze mam omege 2tygodnie, dzis zdjalem reflektory(same szkla) ale okoazalo sie ze to na zewnatrz zmatowialy. co z tym zrobic/? najprosciej wymienie. ale moze jest jakis sposob. aha jeszcze jedno. chce wam puscic moje fotki omegskie, jak to zrobic.

wypiaskujesz relingi? a widziałeś jak wygląda powierzchnia materiału po piaskowaniu? ale Twój wybór
reflektory - szukaj na forum, wałkowane do znudzenia.
fotki - musisz się zalogować na serwrze LOB (poszukaj na stronie), wrzucić na serwer i użyc link z serwera w redagowaniu posta na forum. Lub wstawić fotki w swój profil w czasie jego edycji. Wszystko masz opisane (forum/strona), tylko poczytaj

to jak inaczej zrobic? musze zedrzec to tworzywo znich jakos. wypiaskuje i pokryje w galwanizerii (czy jakos tak)...