{szukam} detale fiat argenta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
temat ma charakter poszukiwawczo informacyjny dlatego wrzucam na forum ogolne.
poszukuje paru detali do fiata argenty, glownie listewek z nierdzewki i alu ale tylko w bardzo dobrym stanie bez rys i wgiec, te elementy to:
lewa ramka wokol swiatla pozycyjnego-migacza przod z wersji mk2
dolna listwa pomiedzy zderzakiem a atrapa i lampami
tylna listwa z krawedzi bagaznika z argenty mk1, moze byc bez znaczka argenta ale musi byc "2000 iniezione elettronica"
ewentualnie dwie boczne listewki maskownice laczenia dachu blotnikami, lewa prawa , be rdzy i zagiec, jesli moich nie uda sie wyprowadzic do zalozenia na auto.

jesli ktos cos ma to prosze o info i wyrazne zdjecie tego elementu.

foty pogladowe:

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-09-13 09:55:49 ]

ja ci mogę załatwić tanio takie żółte diody

szwepi NA TEMAT prosze

mam jakies listewki z argeny w piwnicy. popatrzę co tam jeszcze leży. zrobię spis z natury

Niestety w żadnej z moich Argusi nie ma podobnych elementów z takimi żółtymi kropkami

a jest cos w nich w ogole ?

Bartku, a nie chcesz kupić całej Argenty? Jest naprawde w świetnym stanie. Byłem zaskoczony kondycją tego auta, znalazłem własciciela i z nim mozna gadać na ten temat.
[Niestety zdjęcie z telefonu, więc niewiele widać] :
http://www.fiat-squadra.pl/forum/viewtopic.php?t=873

nie nie chce bo to bedzie lezało wszystko w moim garazu

Cytat:
nie nie chce bo to bedzie lezało wszystko w moim garazu

nie stresuj sie amigo

nastepnej argenty mi nie potrzeba, tylko pare detali w bdb stanie

pojutrze bede w pracy,stoi tam niedalego taka jedna,do polowy juz rozszabrowana, bez szyb itd. (dziwne bo blacha sie nawet jeszcze trzyma) podpier...życze dla ciebie pare

up do tego zawiasy maski przedniej od wersji mk1{tej z okraglym znackiem fiat i zoltymi migaczami z przodu} PILNIE potrzebne

mam takie detale jak na zdjęciach. po za tym przednie lampy jeszcze jakieś lampki do środka i kilka drobiazgów

listewki wygladaja na elemeny tapicerki nie "poszycia" auta, powiedz rogacek w jakim stanie sa przednie lampy zespolone migacza i pozycyjnych? te z pomaranczowym szklem migacza zawsze wydawaly mi sie fajniejsze niz cale biale

muszę się dokopać. gdzieś lezą