MotoNews.pl

Antena president florida 45

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Planuje zakup zestawu Uniden 520 + antenke president florida 45 cm do mojego mobilka. Możecie mi powiedzieć coś o tym zestawie jak to będzie chodziło (zasięg), a może coś innego polecicie??

Witam ! Radio bardzo dobre Ale tej anteny nie polecam. Dobre anteny to takie od 1 m dlugosci.
Na magnesie polecam antene Hustler
Na stale: President Indiana

Max. 2km dobrego dosc zasiegu w miescie i dosc trudno dostrajalna. Tej antenki niebierz pod uwage choc sa na tym forum ludzie co sie zachwycaja najgorszym produktem presidenta za niemale pieniazki. Inwestowac to mozna w radia tej firmy bo warto chodz sa drogie, ale antenke kup sobie dobra, a tansza innej firmy i roznicy nie odczujesz.
Napisz jakie ma miec mocowanie , do jakiego samochodu , jaka dluga i do jakiej kwoty , a chetnie podpowiemy.

dzieki za info A to ma być do Opla Astry II i Opla Corsy C, a kasy myśle tak do 150(ale najchetniej do 100) i mocowanie na magnes

Jak do 100 to moze byc np. HUSTLER
do 150 ciut lepsza WILSON LITTLE WIL
Sa to antenki do 100cm dlugosci, bo powyzej to proponuje cos z ALAN-a serii PC np. PC 4 ktora ma dlugosc 115, solidna podstawe i do tego magnes dokupic lub AT-71 z tym ,ze tu dlugosc to juz 165 albo jakies firmy lemm.
Najlepiej napisz jakie ci w oko wpadly, a my ocenimy !

brałem pod uwage jeszcze antene Midland ML-145, a co sądzicie o antenach s 90 ???