MotoNews.pl
10 Miałem stłuczkę... Czyli atak leszcza na Zwyrola :D (163248/26) - PT

Miałem stłuczkę... Czyli atak leszcza na Zwyrola :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolo stwierdził, że dwupasmowy zjazd na centrum Matarnia zobowiązuje do płynnego ruchu, więc stojąc w korku skręcił z lewego na prawy i padł ofiarą dohamowującego Zwyrola

Skutki...

Drzwi lewe przednie wgniecione poniżej listwy... Tylne lekko zarysowane, zarysowany i lekko wgnieciony rant błotnika z tyłu przy drzwiach.

Kolo ubezpieczony w Hdi Samopomoc... Lol

Cytaty dnia... "Ale ja włączyłem kierunkowskaz" I drugi lepszy "Dam 100 zł"

Rozumiem, że zrobię blacharkę w aucie ?

Prawników prosiłbym o cenne rady

wezwales niebieskich? jak nie to jestes losiem a nie zwyrolem dawaj foty a w ogole to jestes ciulem bo jak bylem w sopocie to pisalem do ciebie a ty sie nie odezwales

Samopomoc dobrze płaci (przynajmniej tak było).
A może cię głowa boli.. wymioty... utraty równowagi.. idź do lekarza

Cytat:
2006-10-23 17:01:48, qbaj pisze:
wezwales niebieskich? jak nie to jestes losiem a nie zwyrolem dawaj foty a w ogole to jestes ciulem ...

...qbaj...jesteś genialny!!.....zarechotałem się do bólu żołądka i przepony

Sorry za częściowe OT ale żeby nei było ....przynajmniej w materii "łosia" zgadzam się na 100% z qbajem ...żeby się tylko nie sprawdziło czarne proroctwo

Cytat:
2006-10-23 08:48:14, Zoltar pisze:
Kolo stwierdził, że dwupasmowy zjazd na centrum Matarnia zobowiązuje do płynnego ruchu, więc stojąc w korku skręcił z lewego na prawy i padł ofiarą dohamowującego Zwyrola Skutki... Drzwi lewe przednie wgniecione poniżej listwy... Tylne lekko zarysowane, zarysowany i lekko wgnieciony rant błotnika z tyłu przy drzwiach. Kolo ubezpieczony w Hdi Samopomoc... Lol Cytaty dnia... "Ale ja włączyłem kierunkowskaz" I drugi lepszy "Dam 100 zł" Rozumiem, że zrobię blacharkę w aucie ? Prawników prosiłbym o cenne rady

Prawnikom potrzeba więcej danych:
1. Co kto kwestionuje (jaka jest wersja zdarzeń leszcza i Zwyrola) jeżeli nie było konsensusu i są dwie sprzeczne wersje - to jak nie wezwałeś niebieskich to qbaj ma rację w sądzie cywilnym stracisz więcej złociszy a i wygrana jest odległa i nie pewna (o odszkodowanie z 415 kc na powodzie ciąży ciężar dowodu 1. wykazanie szkody i wartości szkody 2. wykazanie winy 3. wykazanie związku przyczynowego pomiedzy winą pozwanego i szkodą - adwokat weźmie ok. 1000 zł)
2. Czy był dojazd do skrzyżowania
3.Czy była linia ciągła
4. jak to skręcił z lewego pasa na prawy - a uszkodzony ma lewy bok i kto Leszcz czy Zwyrol (a możliwe jest zgwałcenie własnej żony ?)

[ wiadomość edytowana przez: Marzenkachilsz dnia 2006-10-24 03:51:39 ]

Marzenka wyluzuj.

Jutro zgłaszam i luz.

Będę informował

Cytat:
2006-10-24 12:39:03, Zoltar pisze:
Marzenka wyluzuj. Jutro zgłaszam i luz. Będę informował

Miałeś nas informować ...

nie wkładaj kija w mrowisko bo cię zbanują...
a tak wogule odnośnie tego wykładu prawniczego który usunałeś, zanim go przeczytałem , masz to jeszcze gdzieś na kompie .. możesz podesłać mi na priva- oby sie nie przydało , ale lepiej mieć

Cytat:
2006-11-14 04:25:06, MarEsp20 pisze:
Miałeś nas informować ...

Nie mam czasu...

Cytat:
2006-11-14 09:28:12, sweeper23 pisze:
nie wkładaj kija w mrowisko bo cię zbanują... a tak wogule odnośnie tego wykładu prawniczego który usunałeś, zanim go przeczytałem , masz to jeszcze gdzieś na kompie .. możesz podesłać mi na priva- oby sie nie przydało , ale lepiej mieć

Mam te referaty "nocne" (z zamkniętego wątku o fotoradarach Straży miejskiej i skutkach zabawy w kotka i myszkę z wymiarem sprawiedliwości) na twardym dysku i chętnie Ci prześlę na priva oraz każdemu chętnemu, kto będzie zainteresowany.

Poprostu usunąłem te referaty z tamtego wątku bo dla Piotr_ka i Zoltara to było cyt. "wielkie gówno", a nikt mnie specjalnie na tym forum nie bronił, więc uznałem że taka wiedza na tym forum jest zbędna i niemile widziana więc co będę na siłę kogoś uszczęśliwiał, więc usunołem.

Więc wysyłam Ci na priva tą "wiedzę tajemną" z zastrzeżeniem praw autorskich.

Cytat:
2006-11-14 15:42:05, MarEsp20 pisze:
Mam te referaty "nocne" (z zamkniętego wątku o fotoradarach Straży miejskiej i skutkach zabawy w kotka i myszkę z wymiarem sprawiedliwości) na twardym dysku i chętnie Ci prześlę na priva oraz każdemu chętnemu, kto będzie zainteresowany. Poprostu usunąłem te referaty z tamtego wątku bo dla Piotr_ka i Zoltara to było cyt. "wielkie gówno", a nikt mnie specjalnie na tym forum nie bronił, więc uznałem że taka wiedza na tym forum jest zbędna i niemile widziana więc co będę na siłę kogoś uszczęśliwiał, więc usunołem. Więc wysyłam Ci na priva tą "wiedzę tajemną" z zastrzeżeniem praw autorskich.

Mnie także wrzuć ów tekst na priv. Plissssssss

Cytat:
2006-11-14 15:42:05, MarEsp20 pisze:
Mam te referaty "nocne" (z zamkniętego wątku o fotoradarach Straży miejskiej i skutkach zabawy w kotka i myszkę z wymiarem sprawiedliwości) na twardym dysku i chętnie Ci prześlę na priva oraz każdemu chętnemu, kto będzie zainteresowany. Poprostu usunąłem te referaty z tamtego wątku bo dla Piotr_ka i Zoltara to było cyt. "wielkie gówno", a nikt mnie specjalnie na tym forum nie bronił, więc uznałem że taka wiedza na tym forum jest zbędna i niemile widziana więc co będę na siłę kogoś uszczęśliwiał, więc usunołem. Więc wysyłam Ci na priva tą "wiedzę tajemną" z zastrzeżeniem praw autorskich.

ja tyż się piszę na to. Im więcej wiedzy na ten temat tym lepiej.

Cytat:
2006-11-14 22:13:56, malin2 pisze:
ja tyż się piszę na to. Im więcej wiedzy na ten temat tym lepiej.

Dowiecie się... jak się bać

Pani Kiniusia chce wersję z wulgaruzmami czy bez ?
A wyślę bez wulgaryzmów ....

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2006-11-15 06:36:37 ]

No i dostałem ponad 2200...

Cytat:
2006-11-23 15:05:37, Zoltar pisze:
No i dostałem ponad 2200...

Gratuluję

Dzis ok 9:00 mój Staruszek rozbił swojego Esperaczka
Naszczęscie nie swojej winy, Zaatakowało go Tico
Uszkodzenia :
maska zaderzak swiatełka kierunki chłodnica pas przedni nosek

Moze to nie ten dział ale przy okazji poszukuje w/w gratów

Zobacze moze zrobił fotki najwyzej podeśle
Auto napewno bedzie składane
a o wycenie i ew zaroku siekoś poinformuje

A mi przed chwila jakiś ku.... przyj.... czymś w przednie lewe nadkole pod bankiem w PDT na Woli. Siedzialem sobie z matka w Banku i pewnie w miedzy czasie to ktos zrobił, było tak ciemno że spokojnie wsiadłem z matka do auta i wróciliśmy do domku i pod domem dopiero ukazały mi sie wgniecenia i liczne obtarcia Wygląda to tak jakby ktos upuścił na auto jakąs stalowa ramę
Jak znam życie to pewnie szkoda parkingowa zabierze i jakies zniżki więc pozostanie mi czekac aż zaatakuje mnie jakiś leszcz na rondzie. A może lepiej zgłosić sie do ubezpieczyciela

Zainwestuj dzień i upoluj coś na rondzie, a jak dobrze pociągniesz to zrobisz jeszcze lewe drzwi.

Albo pod marketem, gdzie obowiązuje zasada, że nadjeżdżający z prawej strony ma pierwszeństwo. Nawet litra paliwa nie spalisz i trafisz łosia, który myślał, ża był "na głównej".
W ostateczności przyjedź do Łolkósha na moją ulicę. Ulica ciągnie się 300m w górę, ma 5 badziewnych wyjazdów spod bloków i... jadący nią (główną w ich mniemaniu) muszą ustępować Aż mnie ochota bierze, co by złomero na wiosnę za friko podreperować blacharsko.