Fotografują na staszica Uwaga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotograf jest otwarty i robi zdjęcia za darmo a to wszytsko sie dzieje na ulicy staszica!! UWAGA

Niestety wiem

a wiecie o darmowych filmach ... ja wczoraj mialem przyjemnosc

Długometrażow i drogi był ??

sliwkowe mondeo rmi l 058 a sa jeszcze jakies skubane dwa

wiem ze po tarnobrzegu woza sie tez bialym golfem 3 i tez lubia krecic filmy :]

Ta kamera na staszica ma teraz załobe jakis chuligan zakrył workiem flesza ale juz chyba ona strzela na slepo bez kliszy

hehe combo przyznaj sie że to ty założyłes worek

noo dzisiaj widzialem zlaozony worek był

Jest 6 nowych samochodów Z KPP :
Ford Mondeo bordowy na blachach TSA
Mondeo które Mara wymienił RMI
Mondeo Srebrne (chyba)
Stilo oznakowane
i jeszcze 2 jakies ale nie wiem jakie

po Nisku wozi się 3 Mondeo x2 i Vento.... a to w TBG to Golf 3 biały z czarnymi zderzakami... max 1.6 tam siedzi... a w tych Mondziakach 2.5 ;/ a te Pucek to wymieniasz z STWA ;> bo coś mi sie wydaje że chyba taki wysyp aut by im nie dali.. pewnie tylko Rzeszów wpada na przejażdżki

passat (ale nie ten rrs srebrny) z video i jakies ponoc vento ale to niepotwierdzone

lecialem przed chwilą z niska i worek dalej jest fajne uczuciekazdy zwalnia a tu .. worek

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-10-03 22:31:21 ]

golf 3 bialy w tbg to juz dawno nieaktualny

Cytat:
2006-10-03 22:33:57, Marek pisze:
golf 3 bialy w tbg to juz dawno nieaktualny

o prosze prosze dawno juz tbg nie odwiedzalem

ojciec mi mówił że w Nisku już jeden oznakowany radiowóz ma kamerke a pod koniec mają dojść nowe autka robi się gorąco... a codziennie wozi się jakieś autko z kamerą... pewnie dadzą im samochody z czymś co pozornie przypomina silnik narazie Astra II 1.6 żenadaaaaa....fotoradary mają też dojśc...
PS. jeśli ktoś ciekaw to zobaczcie sobie na streetracing temacik informujący żeby uważać w Lublinie.. Vectra GTS podobno koło 250 koni.. jest filmik pokazujący jak policja daje rade.. oj dali rade..

jak mozesz to zapodaj linka z checiom ogladniemy pozdro

tutaj

Proszę bardzo... rozumiem że policja chce łapać przekraczających przepisy.. ale policjant z takim stażem ryzykuje własne życie dla jednego debila ;| nie rozumiem ludzi.

190km/h i w taki zakręt wchodzic to chyba ten pomiar szfankuje nawet formula by nie wszedl cos i m sie chyba posuło,ogolnie ładnie zasuwaja choc ryzykowali zycie za tym motocyklista.

dodajac do tematu wczoraj lecialem do niska i przed stacja radiowoz zamaskowany u kogos na podworku a przy drodze tylko jakie dwa kurniki i sesja fotograficzna dla wszystkich, dobrze ze powyzej 250km/h nierobi fotek :p