NoSkObil w akcji :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy to kogos interesi ... wrzuce a Wy powiedzcie czy to dobrze jak na 1.6 czy zle :

0-100 km/h - czas mierzony po klatkach filmu 9,4 sec

0-180 km/h - czas mierzony po klatkach filmu ~39 sec

180-200 km/h

Hmmm...cieńko coś

Tak tez myslalem

... wnet zlocik ... będziesz mial okazje solidnie sprawdzić ..... ale jush saamo to że do 200 idzie tio nieżle ..... a pewnie i więcej tesh pójdzie ... .....

Nooo nie ukrywam ze jestem zajarany jak gwizdek

... musisz go jeszcze na Vmaax sprawdzić .... ....

hehe i tak z tego rs anie rst nie zrobisz

Kurde w nocy musze jechac dzis na obwodnicy i tak te 200 to byla masakra ... zaraz potem ostre hamowanie

... niop... teraz to TY hamowanie to masz ... ....

Noooo musze powiedziec, ze jak na 1.6 16V to zajefajnie idzie Ja bym chcial miec chociaz 10 sek.

Nosek, jeszcze kolektor i zejdziesz do 9 sek

Toradek ... tak mysle o tym katalizatorze i mysle I nie wiem czy by go nie wywalic ... wstawic baranka od Grabowskiego ... i powinno byc lepiej troszq.

Poniewaz pojawily sie watpliwosci ... start jest z pozycji zatrzymanej, opony nie piszcza bo ruszam bez ostrego strzalu ze sprzegla.

a te 200 z ktorej gory miales??

No faktycznie pięknie idzie skubaniec, a w dodatku do 6000 rpm ładnie ciągnie. U mnie powyżej 5500 już nie idzie, tylko dotacza się, więc nie ma sensu tak piłować. A u Ciebie jest inaczej .

Fajnie brzmi ten silniczek u Ciebie.

wywalisz katalizator i bedzie 5 kucykow wiecej!! tylko problemy na przegladzie...
ale cos za cos!!

no no jak na 1,6 16V ja moge pomazyc o predkosci 180

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

jestem pod wrażeniem, w porównaniu do mojej "taczki" to istna rakieta!!!

Mój też nie zabardzo

Cytat:
2005-05-14 18:19:45, Praethorians pisze:
Mój też nie zabardzo

Ile to w km/h 110 mph? Bo kolega ma w milach, a 110 to nie tak mało

Nosek dobrze jest Jak nam wypali pomysl to nowego filma nagrasz a co do zdjec to wrzucam tu swoje 1.4 jakis tydzien temu Polecial 190 ale za wczesnie fote pstryknolem Nawet filma mam