MotoNews.pl

Szwedzka minister za niepłacenie abonamentu do dymisji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szwedzka minister za niepłacenie abonamentu telewizyjnego podała się do dymisji. To samo czeka Piotr_ka, gdy zostanie wybrany na radnego w Olkuszu !!!! Za niepłacenie abonamentu nie tylko za radio i TV ale i za CB Radio !!!! Słyszałam, że opozycja do stowarzyszenia Piotr_ka (kasiakaś "samorządni dla samorządnych" czy ksiakoś tak) zbiera już haki

patrz więcej
klik klik

[ wiadomość edytowana przez: Marzenkachilsz dnia 2006-10-16 20:23:26 ]

Cytat:
2006-10-16 20:19:39, Marzenkachilsz pisze:
Za niepłacenie abonamentu nie tylko za radio i TV ale i za CB Radio !!!!

A to za CB sie płaci abonament? Od kiedy?

Cytat:
A to za CB sie płaci abonament? Od kiedy?

jak ktos jest przewrazliwiony to moze za wszystko placic...
czy przechadzac po czyims prywantym gruncie rowniez mu za to placisz zeby sie nie narazac??? W miescie jezdzisz 50??? Muzyke obowiazkowo wyciszasz o 22.00??? itd... ??? Bo mnei to zainteresowalo teraz

a ogolnie nie trzeba...

Cytat:
2006-10-16 20:48:20, ETomek_GT pisze:
czy przechadzac po czyims prywantym gruncie rowniez mu za to placisz zeby sie nie narazac???

To akrat temat z zakresu służebności gruntowych i osobistych i duże pole do dyskusji ale kto by się tutaj w to wgłębiał , a reszty oczywiście zasadniczo nie przestrzegam
Poza tym to nie ja nadałem dziwny temat o opłacie za CB więc mniemam, że to pytania do mojej "przedmówczyni"

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-10-16 21:12:21 ]

dokladnie... wycialem pewna czesc gdzie wspomnialem o kogo chodzi

Cytat:
2006-10-16 20:19:39, Marzenkachilsz pisze:
Szwedzka minister za niepłacenie abonamentu telewizyjnego podała się do dymisji. To samo czeka Piotr_ka, gdy zostanie wybrany na radnego w Olkuszu !!!! Za niepłacenie abonamentu nie tylko za radio i TV ale i za CB Radio !!!!

1.Za CB się nie płaci
2.Z abonamentu RTV społeczności lokalne praktycznie NIC NIE MAJĄ, a ja będę radnym LOKALNYM
3.Nie moja wina, że w abonamencie Cyfry+ są nadawane programy TVP i wyłączyć/zrezygnować z nich się nie da.
A wogóle to jakim prawem oni nad moim domem nadają jakieś fale radiowe? Ja się o nie nie prosiłem.
Więc pomyśl Marzenka trochę bardziej bez użycia kodeksów i przy okazji porównaj ministra do radnego.
A Ty płać dalej "w słusznej sprawie"

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-10-16 21:42:22 ]

Cytat:
2006-10-16 21:10:49, YeLonkoskY pisze:
Poza tym to nie ja nadałem dziwny temat o opłacie za CB więc mniemam, że to pytania do mojej "przedmówczyni"

Żartowałam z tym abonamentem za CB radio
JAK MŁODE REKINY WSZYSTKO ŁYKNĄ

Spróbuję jeszcze na innym poście może ktoś inny jeszcze się nabieże

[ wiadomość edytowana przez: Marzenkachilsz dnia 2006-10-17 05:30:55 ]

Cytat:
2006-10-16 21:39:37, piotr_ek pisze:
(...)a ja będę radnym LOKALNYM

Ło cho !!! Widzicie go już się czuje wybranym Może chciałeś napisać, że prawdopodobnie jak mnie wybiorą bendem radnym - no chyba, że w Olkuszu wyniki są już znane (no ale jak się jest szwagrem dyrektora remizy i kierownika świetlicy

No pewno, że są znane! W małych miastach z góry wiadomo kto wylatuje, a kto zostaje.

Cytat:
2006-10-17 04:57:39, Marzenkachilsz pisze:
Żartowałam z tym abonamentem za CB radio Żartowałam z tym abonamentem za CB radio JAK MŁODE REKINY WSZYSTKO ŁYKNĄ Spróbuję jeszcze na innym poście może ktoś inny jeszcze się nabieże

Najzwyczajniej w świecie starałem się traktować Cię i to co mówisz poważnie ale jak widać nie da się więc tak jak mówił Adam zmień dostawcę.

Cytat:
2006-10-17 11:19:17, YeLonkoskY pisze:
Najzwyczajniej w świecie starałem się traktować Cię i to co mówisz poważnie ale jak widać nie da się więc tak jak mówił Adam zmień dostawcę.

Cytat:
2006-10-17 11:19:17, YeLonkoskY pisze:

Jak komuś się pomyliły rozdziały "OFF-TROPIC" z poważnym rozdziałem "MOTORYZACJA, TUNING, PORADY" to nie moja wina

Cytat:
2006-10-17 12:21:27, Marzenkachilsz pisze:
Jak komuś się pomyliły rozdziały "OFF-TROPIC" z poważnym rozdziałem "MOTORYZACJA, TUNING, PORADY" to nie moja wina

Dokładnie, jak to miło jak ktoś sam sobie dosrywa Off-tropic... hmm...tam Twoich wypowiedzi nie czytałem. Ale jak wiadomo poziom każdej dyskusji wyznaczają jej uczestnicy, Ty z powodu tego co bierzesz najwyraźniej go zaniżasz...

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-10-17 12:33:04 ]

Cytat:
2006-10-17 12:28:33, YeLonkoskY pisze:
Dokładnie, jak to miło jak ktoś sam sobie dosrywa Off-tropic... hmm...tam Twoich wypowiedzi nie czytałem. Ale jak wiadomo poziom każdej dyskusji wyznaczają jej uczestnicy, Ty z powodu tego co bierzesz najwyraźniej go zaniżasz... [ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-10-17 12:33:04 ]

I tak się nie dam sprowokować lubię Ciebie

Zastanawiam się co ja takiego zarzyłam chyba to od tego że od dziś zaczęli grzać w kaloryferach

Cytat:
2006-10-17 12:51:06, Marzenkachilsz pisze:
I tak się nie dam sprowokować lubię Ciebie [/img]

I tak mimowolnie zostałaś w to wszystko wplątana