MotoNews.pl

[k] 2x Bimarco C, szelki, klatkę, bile, osłonę silnika[126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię komplet kubłów Bimarco C z przelotkami, z orginalnymi mocowaniami do malucha. Najlepiej komplet czyli dwa jednakowe. Komplet szelek do nich. Klatkę do malucha, najlepiej renomowanej firmy np Kałuża, Ireco. Aluminiową osłonę pod silnik do malucha. Bilsteiny w dobrym stanie.

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-09-26 20:08:37 ]

up

mam na sprzedaż dwa jednakowe czarne, materiał okej, dwa za 200zł tylko przelotek nie ma, ale jakby sie uprzeć to żaden problem.

no ja wiem że masz i cena też fajna tylko chciałbym przelotki pod szelki. Szukam dalej.

up: Bimarco B lub C (zależy jaka cena) + 3 punktowe szelki scroth'a, widzę że w Krakowie coś cienko więc poszerzam zakres na Polskę

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-09-20 09:24:18 ]

wicek, mam Bimarco C i jestem czesto w kraku

kontakt na priv

odświeżam

ma ktoś??

dwa kompety pasow schrota 3pkt, w miare dobrym stanie oraz dwa kubły Speed 1 w bdb stanie (zdaniem wielu lepsze niz bimarco)
pasy czerwone, kubły czarne
cena za wszystko 750 zł

fota w profilu

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2006-09-23 13:34:17 ]

dejta zostaw kubly,wsadz je do mirki albo oddaj mnie

ok 740 zł

UP. Najchętniej 2szt Bimarco C z mocowaniami do malucha, i najchętniej jednakowe, czarne lub ciemne.

Nadal aktualne. Jestem jeszcze zainteresowany pasami shrotch 3 punktowymi (komplet) bez napinaczy. Klatką, bilsteinami i osłoną silnika.

nie zadużo chcesz naraz???

dlaczego? :> przecież nie będę pisał do każdej rzeczy nowego ogłoszenia bo mnie panowie mody zabiją a w ten sposób to może się trafi chociaż jedna z tych rzeczy i budowa rajdówki ruszy naprzód

mam klatke, za 120 zł ci ja sprzedam, jakis samorobka, ktora kupilem i nie załozylem.

moja oferta pasow i foteli nadal aktualna

dorzuce ci półke pod głosniki gratis

klatę bym wolał taką porządniejsza bardziej czyli albo firmową albo według załącznika. Dejta pasy chętnie wezmę :> fotele również ale jak będziesz miał Bimarco C

speedy nie sa zle. jakby dejta mial IIIki to ja bym chetnie wzial a tobie moje odsprzedal

mialem kiedys bimarco C. Speedy sa lepsze ale sprzedaje tylko komplet z pasami

Frizer, wiesz jak wygladam moja dupa sie miesci w tych speedach bo to chyba dwójki sa, ale nie jestem pewien...

Dejta bez urazy jeżdziłem w tych fotelach które masz u siebie masz je z poznania od kumpla, twarde to jak diabli ciasne pozatym przelotki wypadały, jakość wykonania tyle o ile zresztą co sie dziwić za te cene. Wiec już ich tak nie reklamuj.