Gdzie gwizdki w kombi MKVII ? (separowane)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jestem chwilę przed zakupem gwizdków. zdecydowałem się na:
1) HERTZ HT-20 lub HT-25 (HT-25 (były))
2) CarPower (CarPower (są))

cena mniej więcej ta sama (zbliżona), osiągi oczywiście różne.. mają pracować z zainstalowanymi już MB QUART mid-bas DWE 165 (o ile dobrze pamiętam) - zawieszonymi na polecanych wcześniej dystansach..

i tutaj pytanie - przede wszystkim do tych, którzy te dystanse założyli - gdzie powiesiliście gwizdki ? jeśli zdecydowałbym się na CarPower, potrzebuję miejsce o śr. 6cm. - HERTZ wymaga trochę mniej.. zdjąłem wczoraj tapicerkę z drzwi, ale nie bardzo mam pomysł, gdzie powiesić zwrotnice i gwizdki.. może jakaś podpowiedź ? drzwi mam wyklejone pianką i nie chciałbym jej zdzierać po to, żeby się dowiedzieć, gdzie mam w drzwiach jaką dziurę, żeby to pozawieszać..
jakieś propozycje ?

Nie montuj gwizdków w dzwiach bo bedziesz mial scene na kolanach a to bez sensu zupelnie, gwizdki tylko i wylacznie w desce lub w slupkach ( w escorcie niestety na desce). Przerabialem ten sam problem kilka dni temu i w firmie montujacej car audio tak mi powiedziano.

Pozdrawiam

kurcze.. w slupki chyba sie za bardzo nie da, bo dosyc male sa.. a w desce.. to juz kompletnie nie mam pojecia - zrob moze jakas fotke ? zebym widzial, jak to ktos poumieszczal ?

Ze slupkiem to faktycznie byloby sporo zabawy. Ja mam przyklejone na desce, jutro zrobie fotke.

[ wiadomość edytowana przez: Jedynak dnia 2006-10-02 23:51:28 ]

jakto sie nieda... połowa aut w klubie ma tweetery w słupkach i jest ok?

Cytat:
2006-10-03 07:21:05, fryszard pisze:
jakto sie nieda... połowa aut w klubie ma tweetery w słupkach i jest ok?

a niektórzy jak fajnie zrobione...

nie no.. ja sie zgadzam.. o ile gwizdki nie sa za duze.. HERTZA pewnie bym zmieścił.. ale obawiam się, że z kopułką byłby problem (6cm)..

zróbcie jakieś fotki.. nie chcę w ciemno atakować tapicerki.. wolałbym jednak najpierw popatrzeć, jak to leży i pomyśleć nad własnym rozwiązaniem..

dzięki za poświęcenie czasu..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nie patrzec na brudną szybe

Cytat:
2006-10-03 07:54:01, Kielek pisze:
a niektórzy jak fajnie zrobione...

nie mowilem ze sie nie da tylko ze trzeba sie troche pobawic
Ladnie to u ciebie wyglada