MotoNews.pl
8 Spliter (153120/171) - PT

Spliter

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

tak sobie przerabiam to autko i przerabiam i chwilowo jestem na etapie bycia bez anteny radiowej...

w gre wchodzi albo spliter albo jakas klejona...

posiada ktos to urzadzonko ktore rozdziela niby te dwa sygnaly??? Doszly mnei sluchy ze potem CB nie dziala tak jak powinno...

za opinie kazdej osoby ktora to posiada bede wdzieczny

Pozdrawiam

ETomek

tak w ramach info.... dla tych wszystkich ktorzy na PRV odradzali mi spliter...

sumuje to tylko stwierdzeniem BLA BLA BLA... spliter mam, smiga idealnie, CB zbiera bardzo podobnie, FM dziala rowniez fajnie...

To jeszcze w ramach info napisz w jaki dokładnie spliter się zaopatrzyłes, może to być cenna informacja dla wszystkich rozważających takie rozwiązanie
Pozdr!

ETomek_GT pisze:
CB zbiera bardzo podobnie, FM dziala rowniez fajnie...

Wlasnie ! Dziala podobnie

Cytat:
To jeszcze w ramach info napisz w jaki dokładnie spliter się zaopatrzyłes, może to być cenna informacja dla wszystkich rozważających takie rozwiązanie
Pozdr!

Spliter jest firmy Radmor czy jakos tak nie chce mi sie teraz isc do auta i sprawdzac, zainteresowani niech pytaja na prv... cena ... astronomiczne 40zl

Cytat:
Wlasnie ! Dziala podobnie

co Wy kazde 5m liczycie??? bo jesli tak to to jest juz zboczenie...

poza tym po zamontowaniu splitera radio jest "spokojniejsze"... mniejsze szumy...

ETomek_GT pisze:

co Wy kazde 5m liczycie??? bo jesli tak to to jest juz zboczenie...

poza tym po zamontowaniu splitera radio jest "spokojniejsze"... mniejsze szumy...

Sa mniejsze szumy bo mniej z eteru sciaga !

Czyli same plusy

P.S. az 40 ?? chyba wkoncu kupie sobie siakies radio do auta, i pewnie ten splitter, antene mam 1,5 metra, to nawet jak mi kilometr z zasiegu utnie to i tak pewnie nie zauwaze

Cytat:
Sa mniejsze szumy bo mniej z eteru sciaga !

jesli znasz TG to powiem Ci tak... nadawalem w przyjazni, w jedna strone sciaglem kolesia z centrum za dworcem, z drugiej odzywala mi sie strzybnica... co daje 5-8km w miescie... a antenka ma magiczne 50cm na 1,5m nie testowalem

w trasie tez nie zauwazam problemow z zasiegiem

a czy az 40zl... hmmmmmmmm... jak cos jest tanie to jest do du** tak to juz jest na tym swiecie.