MotoNews.pl

Kierownica do omegi C

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Poszukuję kierownicy skórzanej ze sterowaniem z poduszką +taśma.
Gdzie można takie coś znaleźć i ile trzeba dać (osobno lub w komplecie z taśmą).
Ktoś pisał, ale nie mogę znaleźć tego postu o kierownicy skórzanej z drewnem, taka też by mnie interesowała. Przy okazji, chcę okleić sobie wnętrze okleiną drewnopodobną, jakie macie doświadczenia z okleinami (za ile można kupić i u kogo warto?).
Czy kierownica skórzana ze sterowaniem, poduszką i taśmą za 350zł to dobra cena, czy znajdzie się taniej?
Czy jest możliwość, jak nie mam w tej chwili sterowania, że po wymianie nie będzie mi to chodziło (mam radio ORGinalne na 1CD?)

Ufff będzie się działo!!!

Cytat:
2006-10-01 14:38:33, Feather pisze:
Witam. Poszukuję kierownicy skórzanej ze sterowaniem z poduszką +taśma. Gdzie można takie coś znaleźć i ile trzeba dać (osobno lub w komplecie z taśmą). (...)

Super, nie wiem czy wiesz, ale sa wersje z podgrzewanymi poduszkami. Tzw. "elektryczne jaski" - poszukaj na forum.
Proponuje pojsc do ASO.

Cytat:
(...)Czy kierownica skórzana ze sterowaniem, poduszką i taśmą za 350zł to dobra cena, czy znajdzie się taniej?

Cena jest rewelacyjna.

Cytat:
Czy jest możliwość, jak nie mam w tej chwili sterowania, że po wymianie nie będzie mi to chodziło (mam radio ORGinalne na 1CD?)

Jasne ze tak !

Pozdr,
Vino

Ile trzeba dać za taśmę ze sterowaniem?
W tym jest 6 przewodów, czyli 2 do klaksonu, 2 do poduszki i 2 do radia? Dobrze myślę, bo bez sterowania są tylko 4?
Kierownicę skórzaną ze sterowaniem i poduszką używaną bez taśmy można kupić za jakieś 150-200 zł, czy to też okazja?
Proszę, poprawiłem się.

[ wiadomość edytowana przez: Feather dnia 2006-10-02 19:14:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: Feather dnia 2006-10-02 19:16:12 ]

pomijając meritum sprawy
Cytat:
2006-10-01 20:01:07, Feather pisze:
...w tym są 4 przewody, czyli 2 do klaksonu, 2 do poduszki i 2 do radia?

z dodawania - "1"

Cytat:
Kierownicę skurzaną (...) urzywaną (...)

z ortografii - "1"

Cytat:
z dodawania - "1"

(...)
z ortografii - "1"

1+1 to PALA !

dobre okleiny widziałem w domarze na braniborskiej , mają tam teraz wyprzedaz artykułów gospodarstwa domowego
a na parterze coś na podłoge
oj bedzie tuning........

Chodzi mi o okleiny specjalne docięte do elementów wnętrza samochodu.
Od czego będzie pasowała taśma ze sterowaniem do mojej omegi, czy od B się czymś różni?
Ktoś mi napisał, że ma taśmę do omegi B i C.
A od Astry 2 będzie pasowała?

Kup sobie kierownicę na allegro to nawet 18 poduszek ci nie pomoże przy wypadku. Co do oklejania ... nie lepiej kupić omę z imitacją? Przy naszych wachaniach temperatury to ci się wszystko poodkleja...

[ wiadomość edytowana przez: yadzia666 dnia 2006-10-03 00:44:17 ]