Witam wszystkich

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, zapisalem sie do klubu 10 kwietnia, ale jakos matura i tak dalej i nie mialem okazji jeszcze sie przywitac. Chcialem wszystkich goraco powitac, jestem ze Szczecina i mam Łade 2107. Dzisiaj znalazlem za wycieraczka kartke z informacja "zapraszamy do klubu Lady", wiec postanowilem sie odezwac. Przepraszam, ze to tak dlugo trwalo. Jeszcze tylko pytanko: nie moge znalezc informacji o sobie na stronie klubowej. Czy mam wyslać zgloszenie jeszcze raz??? WITAM I POZDRAWIAM

no nieźle nieźle
ciekawe kto ci doręczył karteczkę
Witamy w klubie kolejną 7mkę - widzę że północne rejony ostatnio rosną nam w siłę

Ja nie

Po niskiej frekwęcji na wczorajszym spotkanku na wałach wpadłem na pomysł zaproszenia szczeciniaków do klubu. Wieczorkiem pojeżdziłem po mieście i gdzi tylko spotkałem łade zostawiałem wiadomośc o klubie. Mam nadzieje, że nie zrobiłem nic złego? Misha witamy w klubie!

Klaczysław! piękna robota)))Przecież Szczecin to takie duze miasto)))
No i witam nowego klubowicza z pomorza
Pozdrawiam
Paweł

Zobaczymy co da mój nocny obiazd. W przyszłym tygodniu pojade w inną część miasta. Może będzie nas w zachodniopomorskim więcej

No jasne - ale nic na siłe , bo ktos moze jeszcze pomyślec ,ze mu chceszladziankę sprzatnąc)))

Staram się to robić jak najbardziej dyskretnie. Działam około 1 w nocy, jak już ludzie podstawiają autka. Nawet spotkałem pana który chce zezłomować 2107. Zaoferowałem mu 300 zł to się zaczoł cieszyć. Tylko żejego ładna nadaje się tylko na złom. Nie ma w niej nic dobrego, nawet na części się nie nadaje. Zajeździł ją na śmierć.

Ja jak jest okazja też rozdaję ulotki klubowe i informuję o klubie. W końcu między innymi za to dostałem żółtą koszulkę, chociaż sądzę, że nie tylko, bo w końcu robię jeszcze stronkę itd. (niech żyje skromność!! )
A co do stronki właśnie siedzę nad danymi technicznymi i pilnie nad tym pracuję. wreszcie mam szansę to do końca zrobić, bo to końcówka szkoły. Z resztą ja to już zawsze gdzieś tak od półowy maja (czyli na miesiąc przed końcem) mam szkołę w dupie.

Oj Mily, chyba dostaniesz lanie od nas)))

ja tez robilem ulotki, ale chyba nikt sie nie zglosil...
za jakis czas akcje powtorze, musze tylo zanabyc nowy toner do drukarki.....

adasco

Cytat:
2003-06-05 23:25:39, mily_byd pisze:
Ja jak jest okazja też rozdaję ulotki klubowe i informuję o klubie.

Miły podeślij mi emilkiem ulotki. Też druknę parę i zatknę temu i owemu za wycieraczkę.

Misha, witam gorąco, zwłaszcza, że to kolejna siódemka w klubie.
Klasyki górą .

P.S. W technikum też nosiłem tak właśnie brzmiącą ksywkę ale pisaną: Misza.

Pozdroofka!!!

Witam kolegę z drugiego końca Polski.

Niech moc Klasyków będzie z Tobą

Pozdrawiam
Tomek

Cytat:
2003-06-06 11:09:42, Tomek_Bula pisze:

Niech moc Klasyków będzie z Tobą

NIECH MOC ŁAD BĘDZIE Z WAMI ! ! !

No nieeee!!! Toż to prawie plagiat!!!

Ale słusznie, słusznie. Klasyki GÓRĄ!!!

Cytat:
2003-06-06 08:52:04, Anonymous pisze:
ja tez robilem ulotki, ale chyba nikt sie nie zglosil...
adasco

W moim przypadku jest tak samo.

Cytat:
Miły podeślij mi emilkiem ulotki. Też druknę parę i zatknę temu i owemu za wycieraczkę.
[quote]
OK, wysyłam.

[quote]
Oj Mily, chyba dostaniesz lanie od nas

Przecież w końcówce roku mały spadek to chyba nic złego