| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
racy CB FORUM president Wrocław | 2006-06-27 15:43:19 Witam, ciekawi mnie czy daje coś filtr zasilaniania np tego typu co na allegro FILTR
Pociągnąłem bezpośrednie zasilanie z akumulatora i dalej squelch musze miec minimum na połowie lub wyżej żeby nie było szumów (uniden 510 xl + antena midland na magnes - ta badziewiasta 18-244 czy jakoś tak) |
racy CB FORUM president Wrocław | 2006-06-27 18:45:31 Pompka to nie jest bo po włączneiu zapłonu działa ona ze 3 sekundy i potem staje - działa dopiero jak się włączy sinik |
![]() pawel0240 CB FORUM nadajnik Opel Astra GT Zabrze / Katowice | 2006-06-27 21:15:47 A tych filtrow nie kupuj - Porazka |
Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-09-03 22:35:05 kupiłem filtr co w linku w pierwszym poście-czekam na przesyłkę
przy włączonym silniku są zakłucenia, tzn jak wyłącze anl, to słyszę "pyrknie" które wraz ze wzrostem lub spadkiem obrotów zmienia częstotliwośc, tzn szybciej "pyrka" lub wolniej jak włączam anl to zamiast "pyrkania" słyszę szum i kiepsko słyszę nadajacych z daleka, mnie tez słychać słabo przy włączaniu spryskiwacza są duze zakłócenia, przy wentylatorze chłodnicy i szybach również zakłuca wycieraczki,klima nie powodują problemu na postoju,przy wyłączonym silniku jest idealnie, brak problemów zasilanie pociągnęte z aku, przełącze jeszcze minus z aku na mase, moze to coś da załoze filtr, podjadę jeszcze raz na regulację anteny i dam znać co z tego wyszło p.s zestaw to uniden 510 i antena hustler
[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2006-09-04 10:43:43 ] |
Mrozus Kadett C Łódź | 2007-04-26 21:37:33 sorry ze odgrzebuje temat ale z tego co znalazlem to ten chyba jest najblizej mojego problemu. mianowicie jak wzrastaja mi obroty w radiu zwieksza sie nie szum a swist. gdy spadaja i on spada. jak to mozna zniwelowac? jakies pomysly? zasilanie z gniazdka zapalniczki.
P.S. mam jeszcze taki problem ze jak mam podlaczony zewnetrzny glosnik to jak chce nadawac sprzega mi sie z radiem, gdy go odlacze wszystko jest ok. |