Padły kierunki tylne prawe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam problem podczas jazdy padły mi tylne kierunki prawe (oba ten na klapie oraz ten na błotniku). Żarówki ok.
Szukałem w wyszukiwarce ale nic na ten temat nie znalazłem.
Co moze sie stało. Kable sprawdzałem niby wszystko ok.

pozdrawiam
markus

sprawdź bezpieczniki .......

Bezpiecziki spawdzałem sa ok. Wszystkie kierunki działaja oprócz tylnych prawych (na pokrywie bagaznika i błotniku).

Co jest grane.

Cytat:
2006-10-10 21:55:33, markus pisze:
Bezpiecziki spawdzałem sa ok. Wszystkie kierunki działaja oprócz tylnych prawych (na pokrywie bagaznika i błotniku). Co jest grane.

kierunki (te które działają) migają z większą częstotliwością?
co sie dzieje po włączeniu awaryjnych?
Sprawdź, czy kostka w tylnych lampach dobrze styka - a jeśli tak, to trzeba po kablu iść i szukać w którym miejscu znika prąd... Być może w mijscu rozgałęzienia przód-tył, ale nie wiem gdzie ono jest (być może przy przełączniku kierunków)
BYć może zawinili monteży alarmu (jeśli go posiadasz)

w tylnym lewym błotniku jest kostka od tylnej wiązki.Popsikaj i rozruszaj.Może to coś da

Cytat:
2006-10-10 22:31:40, JaRabbit pisze:
w tylnym lewym błotniku jest kostka od tylnej wiązki.Popsikaj i rozruszaj.Może to coś da

Potwierdzam. Mi kiedys padły swiatła wstecznego. Szukałem kilka godzin z miernikiem w reku...... kable , zarówki , bezpieczniki...... Okazało sie , że własnie w tej kostce nie łączyło. Popsiukałem WD-40 , rozruszałem i jest spokój....

Witam
Do tylnych migaczy ida dwie wiazki kabli jedna wychodzi z kostki świateł na klapie a druga z kostki przy prawym migaczu na błotniku. Na razie nie psikałem WD, ale jest to mozliwe zeby dwa migacze lewe nie działały.

markus