Gaz z auchanu ? ktoś tankuje ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sie zastanawiam cena na auchanie za gaz to ok 2.00 zł
a na stacjach 2.15 w sumie jak tankuję z 2,3 razy w miesiacu do pelna ( 40 L - 1 cykl ) to mozna by troszke zaoszczedzic , ale czy warto ? tankuje ktos na auchanie ? jaki tam jest gaz ?

Wrocław Auchan (bielany) Gaz bardzo dobry. Nie widac różnicy pomiedzy Auchan, Orlenem, a Shellem.
Spalanie takie samo, spadków mocy nie odnotowano

ja ostatnio zauwazylem tendencje spadkowa i gaz stawil sie na 2,09 na bp i orlen po prawej stronie wisly w wawie a tankuje 2 razy w tygodniu po 35litrow spalanie wychodzi mi mniejsze na bp i orlenie niz na malej stacyjce niepwnej.. chociaz moze tylko mi sie cos tak wydaje

Cytat:
Wrocław Auchan (bielany) Gaz bardzo dobry. Nie widac różnicy pomiedzy Auchan, Orlenem, a Shellem.
Spalanie takie samo, spadków mocy nie odnotowano

Właśnie na Bielanach radziłbym nie tankować. Miałem ostatnio z Auchanowskim gazem przygody. Jak dla mnie - najlepszy gaz jest na BP. Płacisz najwyżej 4 zl więcej na tankowaniu, ale wiesz czym autko karmiesz.
Pozdrawiam.

Cytat:
2006-10-04 16:42:09, pucyk pisze:
Właśnie na Bielanach radziłbym nie tankować. Miałem ostatnio z Auchanowskim gazem przygody. Jak dla mnie - najlepszy gaz jest na BP. Płacisz najwyżej 4 zl więcej na tankowaniu, ale wiesz czym autko karmiesz. Pozdrawiam.

a jak dla mnie to gaz z BP już taki dobry nie jest... nigdy mnie shell nie zawiódł, ani ceną anio jakością a najepszy gaz shella jest w Płocku pewnie z Orlenu

auchan w bielsku syf jak iabli nie polecam

Cytat:
a jak dla mnie to gaz z BP już taki dobry nie jest... nigdy mnie shell nie zawiódł, ani ceną anio jakością a najepszy gaz shella jest w Płocku pewnie z Orlenu

Znam przypadki jak Shell "nagrzał" faceta na cały bak paliwa. Facet myślał że licznik butli ma zepsuty, a okazało się że zapłacił za "powietrze".
A teraz na poważnie:Moi gazownicy odradzali mi Shella. I jak z Krakowa jechałem (zatankowałem na Shellu) to żadnej rewelacji nie czułem. A w BP mam lepsze wyniki spalania.
Pozdrawiam.