MotoNews.pl

[K] Linke sprzegla do Fiata Ritmo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.. Linka sprzegla Fiat Ritmo 1.3 87r. Najlepiej nowa.
mail: zoomek@yahoo.com
GG: 533595

Niestety w tej dziurze w ktorej mieszkam nie moge jej dostac.. :/

w sklepach nie ma ? nie idzie gdzieś z jakiejś hurtowni zamówić ?

Niestety nie ma.. Pytalem we wszystkich sklepach w moim "miescie" i nikt nie umie mi pomoc łącznie z salonem Fiata... Mowia ze w magazynie nie ma takiej na stanie :|

Cytat:
2006-10-08 01:47:50, zoom pisze:
Niestety nie ma.. Pytalem we wszystkich sklepach w moim "miescie" i nikt nie umie mi pomoc łącznie z salonem Fiata... Mowia ze w magazynie nie ma takiej na stanie :|

Ja mam tylko nie jestem pewien czy to ta. Zmierz długosć pancerza i linki.

Jutro dam znać

Więc tak: dowiadywałem się u mnie w hurtowni i namierzyłem jedną linkę firmy COFLE. Cena ok 25zł. Jutro będę miał ją na stanie. Ale napisz lepiej długość linki i pancerza. Do benzynowców nie było dużo rodzai. Jedynie do diesli od groma.
Pozdro

Cytat:
2006-10-09 19:47:30, Royber pisze:
Więc tak: dowiadywałem się u mnie w hurtowni i namierzyłem jedną linkę firmy COFLE. Cena ok 25zł. Jutro będę miał ją na stanie. Ale napisz lepiej długość linki i pancerza. Do benzynowców nie było dużo rodzai. Jedynie do diesli od groma. Pozdro

one chyba były wsztstkie równe tylko jak serwa od hamulców nie ma to dłuzszy jest pancerz

Cytat:
2006-10-09 19:52:10, rosck pisze:
one chyba były wsztstkie równe tylko jak serwa od hamulców nie ma to dłuzszy jest pancerz

Serva nie było do któregoś rocznika, później jest w katalogu 5-6 rodzai tych linek Ja tego nie wymyśliłem...

Pancerz linki ma jakies 38-37cm. Zrobilem fotke linki starej ktora umieszczam ponizej..
Foto Linki
Dzieki wielkie za zainteresowanie.

Cytat:
one chyba były wsztstkie równe

nie byly, na przyklad do poznych wersji ritmo z pochylonym dohc wspolnym z tipo byla dluzsza itp

Widzę, że linka jest zerwana, ale dasz rade chociaż w przybliżeniu określić długość linki?

Cytat:
2006-10-09 20:08:45, Bart128 pisze:
nie byly, na przyklad do poznych wersji ritmo z pochylonym dohc wspolnym z tipo byla dluzsza itp

A niekoniecznie - mam identyczną a pochodzi z późnego Ritma 1,6 DOHC - właśnie z takim silnikiem , jak Tipo ...

Cytat:
2006-10-09 20:18:06, Royber pisze:
Widzę, że linka jest zerwana, ale dasz rade chociaż w przybliżeniu określić długość linki?

54 cm do punktu zerwania.. a tam bylo jeszcze z 8cm gwintu. Patrzac w katalogu na Celkar.pl (dawny Euro Moto Fan) piszą ze linka powinna mieć 63cm.

Sorki, że tak późno.
Linka ma 63cm +-0,5cm
pancerz ma 36cm +-0,5cm
a długość gwintu ok. 6cm

Jeszcze zrobię fotkę tej linki, to powiesz, czy ok?