| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-11-08 15:56:49
jedzie ktoś oprócz nas [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-11-11 17:44:08 ] |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-11-11 17:49:44 Jestem po kjsie.
Co moge napisać w klasie wystartowało 13 samochodów i wszystkie ukończyły kjs. Była czołówka województwa + tarnów + okoliczni kierowcy którzy wyciągają maszynerie wyłącznie na lokalne kjsy. Trasy były raczej wolne - duzo kręcenia się i ogólnie krótkie. Zrobilismy 2 błędy: raz na próbie przez złe oznaczenie zawracalismy - pare aut miało przez ten sam problem taryfy a druga rzecz to zimówki na ostatniej próbie po kontakcie z wodą i nagłym osuszeniu popłynęły i poszlismy w kraweznik. Straciłem kilka sekund jak się okazało bardzo cennych bo Vitek zajął 3 miejsce ticiem z czasem 410 sekund a my5lub 6 miejsce z czasem 418 sekund. Bardzo równa walka była. A i była trasa na boisku piłkarskim takiej masakry dla aut to nawet na lasowiaku nie było. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-11-12 10:41:26 Heh zaoralismy im boisko.
No vitu bedzie walka w Bieczu o 3 miejsce cos czuje. Tzn teoretycznie mam jeszcze szanse na 2 -bardzo teoretycznie . Musze obczaić czemu mi zmuliło sie auto wtedy na rafinerii i czemu na ostrych nawrotach brakowało paliwa. Pozatym kopci zawodow na niebiesko autko. Wreszczie mnei objechales i bardzo dobrze pzdr |