MotoNews.pl

Jakie niedrogie radio + antena Hustler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Jakie niedrogie radio polecacie do mobila z anteną Hustler ?
Sporo się naczytałem o tej antence i myśle że to jest trafny wybór.
Ale jakie radio do niej? Chce radio z anteną kupić w zestawie.

Nie mam dużo "floty" na to wszystko więc zastanawiam się nad takimi pozycjami:

www.allegro.pl/item131071109_promocja_cb_radio_cobra_19_dx_iv_hustler_nowy_fv_.html

www.allegro.pl/item128799781_cb_radio_tti_tcb_770_antena_gratis_wysylka_fv.html

Szczerze mówiąc to myślę o Cobrze ale nie znalazłem konkretnej opinii o tym radyiku.

Jakie radia z antenami polecacie? Niechce aby był to szumofon dla tego pytam !

Witam ! Szumofony to radia bez wbudowanych filtrow przeciwzakluceniowych np tanie Alany.
Cobra i TTI je posiadaja. Slyszalem ze Cobra i Hustler to nie najlepsze zestawienie.

Mam Midlanda 1001z podpiętego do Hustlera i muszę przyznać, że ten zestaw spisuje się rewelacyjnie. Mam potwierdzoną łączność w terenie otwartym prawie 10 km w linii prostej (zrozumiała, choc przez szumy), w mieście spoko 3-5 km, bazy słychać nawet z dwudziestu paru km. Radio kosztowało mnie 199 zł na Allegro. Cały zestaw na pokładzie Fiata UNO, antenka na środku dachu.

73
przem

[ wiadomość edytowana przez: brat_p dnia 2006-10-17 10:11:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: brat_p dnia 2006-10-17 10:12:48 ]

Cytat:
2006-10-01 22:17:16, zp pisze:
Witam ! Szumofony to radia bez wbudowanych filtrow przeciwzakluceniowych np tanie Alany. Cobra i TTI je posiadaja. Slyszalem ze Cobra i Hustler to nie najlepsze zestawienie.

W pełni się zgadzam. Planowałem kupić droższe radyjko, ale dostałem mandat, więc spasowałem. Facet, który zajmuje się montaźem poradził mi żebym kupił sobie Cobrę + Hustler i jestem bardzo zadowolony.
Szczerze polecam taki zestaw!!!