Fotki mego auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fotka

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2006-10-23 15:34:27 ]

fotka

fotka

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2006-10-23 15:42:58 ]

Bardzo ładne autko. I te pomalowane listwy podobują mię się.

Nio, nio, ładnie

Tylko kto ci dobierał lakier na klamki...

Navi...auto bylo malowane po szyby całe (niektorzy moze pamietaja ze mialem w lutym stluczke i auto pomalowalem juz cale) a klamki jak tez lusterka z niewiadomych powodow przybraly taki kolor, a malowane byly tym samym kolorem co reszta - moze to plastik zmienil kolor czy cus, ale sie przyzwyczailem juz do tego i w sumie juz mi nie przeszkadza

Cytat:
klamki jak tez lusterka z niewiadomych powodow przybraly taki kolor, a malowane byly tym samym kolorem co reszta - moze to plastik zmienil kolor

Potwierdzam, niestety
Też mi się zachciało z okazji wymiany klamek je polakierować i efekt jest taki, że patrząc pod słońce i ze słońcem widzimy dwa zupełnie różne odcienie.
A lakier był dobierany do oryginalnego i niby specjalny do plastiku...

Sliczny i narescie czysty

Cytat:
2006-10-23 16:14:42, roland66 pisze:
Potwierdzam, niestety Też mi się zachciało z okazji wymiany klamek je polakierować i efekt jest taki, że patrząc pod słońce i ze słońcem widzimy dwa zupełnie różne odcienie. A lakier był dobierany do oryginalnego i niby specjalny do plastiku...

Petersen ...wozik się pięknie prezentuje ...

Co do klamek....mieliśta oba z rolandem bybratych lakierników... ...w moim byłym "granatku" także były malowane klamki...na dodatek "perłą"...ZERO różnicy ...nawet po 2 latach są nadal w idealne tym samym kolorze co nadwozie

wygląda ELEGANCKO