KJS LASOWIAK 17.09.2006 A jednak BOJANÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
Automobilklub Stalowa Wola informuje, że w dniu 17.09.2006r. odbędzie się konkursowa Jazda Samochodem „LASOWIAK 2006”.
Na trasie będzie zlokalizowanych czternaście (14) prób sprawnościowych o łącznej długości 14,02 km, które posiadają nawierzchnię: asfalt,luźna.
Zgłoszenia przyjmowane będą pocztą elektroniczną: biuroasw@interia.pl, telefonicznie lub faksem (0-15) 842-29-81 lub osobiście w siedzibie Automobilklubu Stalowa Wola ul. Ofiar Katynia 28 a – do dnia 16.09.2006r. do godz.12.00, oraz w szczególnych przypadkach w dniu zawodów do godz. 9.15
Biuro Zawodów zlokalizowane będzie w Miejskim Domu Kultury ul. 1 Sierpnia 9. Wpisowe od załogi wynosi 60 zł , członkowie zrzeszeni w Automobilklubie. Stalowa Wola są zwolnieni z opłat wpisowego.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-08-30 11:35:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-09-07 18:42:08 ]

A to se date wybrali 16 września jest zakończenie sezonu na 1/4 w bemowie!! Combo startujemy w kjs ??

Cytat:
2006-08-18 23:31:36, rzeszowiak pisze:
A to se date wybrali 16 września jest zakończenie sezonu na 1/4 w bemowie!! Combo startujemy w kjs ??

Tak załoze Ci homonto na plecy i bedziewa iiiichac

To jak tak sie mamy bawić to ja se kupie pejcz i kajdanki hehehhe:p

Fajnie bedzie.
Jak dojdzie skrzynka ( musi dojść ) to wystartujemy.
Tydzień później jest mielec a po nimtydzień później steca kjsik

Podjade , oblukam, popstrykam kilka fotek

hehe byłem w Ak i nic nie wiadomo.
Bo rzeszów zamotał i w jednym terminie jest kjs mielec i lasowiak a niemoga byc razem bo to a sama ranga wojewódzka;p

Cytat:
2006-08-23 15:47:23, CZUCZU pisze:
hehe byłem w Ak i nic nie wiadomo. Bo rzeszów zamotał i w jednym terminie jest kjs mielec i lasowiak a niemoga byc razem bo to a sama ranga wojewódzka;p

Heh to sie nazywa organizacja

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-08-24 09:49:16 ]

LAsowiak jest po szutrach
10 km szutru - próby i 4 km asfaltu.
Jedna próba 1950 metrów po szutrze - 1050- meta stop i znowu upalanie 900 metrow.
Będzie fajnie

Szykujcie płyty pod silniki bo bedzie ostro.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-08-30 11:36:39 ]

No to poszutrzone mamy! Jak ma być tyle szutru to Combo najlepiej by sie przydały zimówki! Zobaczymy jak to bedzie. A jest nas 3 zeby była klasa czuczu ??

nas jest z 7 - 8.
Ja ,ty,witek, H , i sporo ząłóg z MORU

EE H jedzie już byłą polówką majera to trochę nas mniej

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-08-30 21:50:36 ]

E to bedzie z kim walczyć!! To dobrze.

Na pewno będzie dużo załóg w klasie pierwszej. Z Rzeszowa wybiera się kilka maluszków. Im więcej samochodów tym lepsza zabawa . Ja na pewno będę. Mój dupowóz jest na tyle wysoki, że nie będę musiał inwestować w płytę pod silnik.

a ja jak mam pokemnosc 1234 cm to w jakiej klasie jestem ? i kto moze byc w niej ?

klasa 900-1400 klasa w ktorej są same cc i sc

I ja 323

swifty, corsy, mazdy itd, no i cc 900 z poczatku produkcji

Matek kapustą startujesz ??

Wiec tak.
W klasie mozesz sie spodziewac zagazowanego old cameleona sc który robi za rajdówkę.
ze dwóch swiftów którym mocy brakuje.
Adriana w maździe o ile odpali bryke bo silnik poza autem.
Kornela w maluchu - na sfaltach da rade na szutrach nie wiemy jak sobie poradzi z taką mocą.
I ze dwa trzy seicenta i cinquecenta, moze jakis golfik no i polówka majera chyba się łapie w tej klasie.
Kalsa do 903 to : maluchy - w tym dwa swapy , moje cc i inne cc 899 i 903 oraz tico i mzoe cos z doskoku.
natomiast klasa powyzej 1400 to wielka niewiadoma.

Odpalę odpalę a jak nie to czeka inne auto