| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szefer DEADSOUL opel Omega Bi-Turbo Poznań | 2006-10-09 22:40:54 Szukalem w wyszukiwarce ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi.
Dzisiaj zaczelo mi wyc wspomaganie, wczoraj przy 250km/h cos strzelilo ale niczego dziwnego nie zauwazylem, dojechalem do domu i bylo wszystko oki.Dzisaj wstaje wsiadam w autko i przy skrecaniu nastepuje wycie, jak hamuje i nie skrecam to tez wyje. Ogolnie boje sie ze nagle przestanie dzialac, czy moze sie tak stac?? Plyn oki, nie wiem gdzie szukac dalej. |
szefer DEADSOUL opel Omega Bi-Turbo Poznań | 2006-10-10 08:45:25 Haloo pomocy nie wiem co robic ![]() |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2006-10-10 13:11:02
Mialem kiedys cos podobnego - tyle ze normalnie parkowalem jednego dnia i tuz przed zgaszeniem silnika nagle cos strzelilo. Zgasilem. Nastepnego dnia pisk od samego odpalenia silnika. Po jakis 4 - 5 minutach wszystko przeszlo w cichszy juz turkot. Pojechalem do warsztatu i okazalo sie ze mechanik tkory robil jakies 2k km wczesniej pompe wspomagania nie przykrecil jej na wszystkie sruby i sie urwala i pokrzywila. Prawdopodobienstwo ze masz cos podobnego oceniam na niewielkie. Ludzie nie odpisuja bos nie przedstawil za wiele konkretow a czesto dopoki ktos nie zajrzy w sprawe to g mozna stwierdzic... jedz do warsztatu i tyle. |
szefer DEADSOUL opel Omega Bi-Turbo Poznań | 2006-10-10 18:27:30 Wszystko wiem, ten strzal byl spowodowany najprawdopodobniej wyrwaniem zimeringa przy wspomaganiu, trzeba silnik wyjac i wymienic uklad wspomagania :/ , masakra leci z tego jak z wiadra... ![]() |