Jaka wersja mk7?! do US!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Ide dzis rejestrować mojego Essiego. Jest to mk7 z 96 roku, i wiem ze były 2 wersje wyposażeniowe. Chciałbym tylko wiedzieć jakie i która jest tańsza zeby powiedzieć pani przy okienku w skarbówce, zeby miec mniejszy podatek Z góry dzięki za wszelką pomoc!

w 96 to chyba jeszcze cl i ghia a w 97 bądz 98 bolero i ghia, a w 99 bolero 2 i ghia.

No ona mi mowila cos na f... jakies fun chyba czy cos?! :/ Słyszeliscie o czyms takim?

zdaje sie ze było cos takiego, ale to chyba krótka seria.

flair......ale Essi

Na początku produkcji MKVII był jeszcze CLX (miał np. chyb a wspomaganie i całkowicie welurową tapicerkę). Był jeszcze taki wynalazek, jak BONUS, ale nie różnił się praktycznie prawie niczym od CL-a (miał np. chrom wokół tylnej tablicy, jak Ghia). Osobiście wydaje mi się (mogę się mylić), że takie wersje jak FUN nie były sprzedawane oficjalnie w polsce Pozostałe wersje, to tak jak pisał Frysiek

No to ja juz nie wiem, a moze pani w urzedzie mi czytała z innego autka?! Wymieniła 2 wersje z czego jedna na bank na f a druga tez jakas dziwna! Jak zapyta to powiem ze najtansza ze niby całkiem golusieńki