| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-10-09 14:00:25 Witam,
Mam taki problem: od pewnego czasu pojawiły się kłopoty z gazem (ciężkie przełączania benzyna -> LPG, gaśnięcie przy jałowych obrotach, większe spalanie, nierówna praca i większe spalanie). Pojawiło się to jakieś 3 tyg temu. Instalacja jest po przeglądzie i regulacji. Wnioskuję więc, że to parownik - przeleciane jakieś 60tyś. km. Na formu opisy regeneracji dotyczą głównie Lavatto a nie Landiego/Landi Renzo. Niedawno przeprowadziłem sie do Wawy i poszukuję tu osoby/warszatatu, który mógłby mi pomóc. Jeśli ktoś może dać namiary na speca od gazu lub osobiście doradzić to będę wdzięczny. Pozdr |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-10-11 14:10:53 hmmm, czy tylko ja mam Landiego i podobne problemu?? |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-10-12 09:02:22 Ello,
Zgodzę się z Tobą w 100% dwóch lewych rączek nie mam ale brak mi jakiegokolwiek warsztatu i narzędzi coby rozbebeszyć reduktor. Dlatego pytałem o jakiś namiar na speca. Poza tym reduktor mam w takim miejscu, że diabelsko ciężko zczytać jaki to model aby zakupić zestaw do regeneracji.
Dlatego jeśli ktoś zna sepca (godnego polecenia) z Wawy lub okolic to byłbym wdzięczny. Pozdr |