[S] POLONEZA CARO 1.6 GLE 94rok z GAZEM i KLIMATYZACJĄ!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam do sprzedania Poloneza Caro 1.6 GLE z gazem i klimą. Samochód jest wystawiony na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=133003310
Istnieje możliwość kupna osobno samochodu bez klimy, oraz samej klimatyzacji Więcej info na tel. 508146256 Pozdrawiam
Aha... mam też do sprzedania dużo części z DF-a i Poloneza. m.in. 2 skrzynie biegów, most, i bardzo duzo drobnych części. Cos potrzebujesz? dzwoń. tanio

skrzynia 5 w stanie bdb. masz? za ile?

Witam. Mam skrzynie 5tke. Mysle ze za jakies 120zł bym mogl ja puscic

UWAGA - POLONEZ ZOSTAJE WYCOFANY ZE SPRZEDAŻY (nagly wypadek losowy) ale KLIMA dalej jest do sprzedania... no i tak jak pisalem wczesniej - dużo części. Polonez bedzie do sprzedania pod koniec października.

no to tanio, czy za 120? podziekował

za 120 mozna brac skrzynie... od ręki

od reki to kumpel mi za 80 oferowal i nie wzialem... tzn za 80 bym wzial gdybym nie byl ustawiony na felgi z małym

ja mam klienta za 120 wiec mu sprzedam w takim razie.

a 80 zł to bym chyba na zlomie za nia dostał... albo przynajmniej cos kolo tego...

chyba nie specjalnie... no ale jak uwazasz, tylko ze pisanie ze niskie ceny to aki chinski chwyt. ale powodzenia

na złomie , pod warunkiem że ją porozbierasz - stal osobn , alu osobno - koło 50 zł

dodam tylko że żeby porozbierać to trzeba się tyle namachać , że lepiej ją tanio sprzedac w całości