Wymiana żarówek w konsoli środkowej Pony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos juz to robił?

Bardzo prosta sprawa, zaczynasz od odkrecenia calej srodkowej konsoli srubki znajdziesz jak wymiesz popielniczek 2szt i w miescu gdzie sa zaslepki na przyciski skrajny prawy i lewy pod nimi tez masz po srubce jak to zdejmiesz zostanie ci panel z pokretlami od temp, i wentylatora masz tam 2 zaroweczki powinienes dojsc tam bez odkrecania ale dokonca nie pamietam wiec moze sie zdarzyc ze bedziesz zmuszony to odkrecic trzyma sie to na 4 srubach uwazaj na podcisnienia jak je rozlaczysz nie bedziesz mial sterowania nawiewem. ogulnie czynnosc prosta nie powinno byc wiekszych problemow zajmie ci to moze z 30minut.

Pozdrawiam Adam

no to jest proste dokładnie jak mówił adam tylko przy składaniu nie pomyl kostek od świateł przeciw mgielnych i podgrzewania tylnej szybki bo ta sama robota jeszcze raz

Racja bo kostki sa takie sama pasuja w obydwa przelaczniki zapomnialo mi sie o tym wspomniec.
Pozdrawiam i milego majsterkowania

Cytat:
2006-10-31 00:05:06, CzEkCzEk pisze:
Racja bo kostki sa takie sama pasuja w obydwa przelaczniki zapomnialo mi sie o tym wspomniec. Pozdrawiam i milego majsterkowania

temat zakonczony tak jak ktos pisal zajelo mi to okolo 30 minut.dzieki za rady