[s]Alarm,centralka..i reszta czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak na razie wystawiam co mam na chacie:
-Czujniki z schotów z elektrycznymi napinaczami.Służy do blokowania pasów.Stan idealny.Na sprzedaz 2 sztuki.
-Centralny zamek,jezdził w moim malcu....Stan idealny:sterownik,2 matki,wiązka nie ucinana...kompletna.
-Alarm+syrena+czujniki ruchu.Jezdził w moim malcu.Alarm z 2 pilotami,z funkcja panic,wyłaczaniem czujników ruchu...I masą innych funkcji.Syrena bez wewnetzrnego zasilania(lekko nadtopiona-ale w niczym to nie przeszkadza),czujniki ruchu zwykłe,wiązka kabli+instrukcja...Sprzedaje jako uzywane,zeby nie było...
-wał seryjny z malca,nominał.W stanie DB.
-klosze H-4,w stanie idealnym.Nie porysowane szkło,odbłysnik w idealnym stanie+przekazniki,jak ktos chce sobie załozyc żarówki H-4,zamiast R-2....
-komplet pasów z poloneza,przód.Pasy+zapięcia....
-komplet pasów z fiata 127,przód.Pasy+zapięcia.....
-2 koła z mazdy.13x5 cala+opony nadające sie tylko do palenia laćka....Jak by ktos nie wiedział to rozstaw jest 4x114.....
-lusterka,te duze.Co były w 125 montowane.Komplet.
jesli ktoś czym zainteresowany,porobie fotki...I do ceny sie jakos dogadamy

ile za centralny? z pilotem jest czy do tego trza alarm?

Ile za alarm ??

ile za alarm z centralem?

Alarmu i centralki juz brak....Sprzedane
Mam jeszcze to:
-przewody hamulcowe przód....Nowe,niegdy nie zakładane.Po długosci mniemam ze prawy i lewy przód.8zł/sztuka.....

-linka recznego,jak widac na fotce,nowa.....Cena 15zł.

-zabieraki nowe(chodz jeden kisił sie w garazu z 10,jak nie wiecej lat)Fiat..a nie zaden "zakład produkcyjny pana heńka".....
Cena 15zł/sztuka :wink:

-bendix...Nowy.Cena 10zł.

-panewki korbowodowe....Dokładne wymiary,i nr czesci na tym kwitku co na fotce....Nie mam juz ksiazki do malca,tak ze nie wiem czy do nominał,czy jaki nadwymiar...Fotka w miare wyrazna,tak ze wszytko mozna spokojnie odczytac.....Panewki jeszcze z czasów PLR-u...połowa 80 lat.Cena 15zł/komplet.

-Piasta łozysk półosi....Nowa.Cena 15zł.

-membranki do pompki paliwa....Nowe oczywiscie.Cena 10zł.
-klakson....Drze ryja mocno.Cena 10zł.Nie jest z malca,tylko z jakiegos wiekszego autka...ALe podchodzi bez problemu.

-aparat zapłonowy.Nowy.przelezał w garazu ponad 15 lat.Brakuje tylko kopółk,ale to mozna dorwac na kazdym szrocie.Totalnie zero luzu na ośce aparatu,nowe sprezynki,nowe platynki.....Nowy aparat zapłonowy.Cena 30zł.

-rameczki klameczek,z pierszych malców...Cena 10zł/komplet.

-czujnik wstecznego.Nowy.Cena 8zł.

-łozyska.....wszytskie nowe dwa prawe na 100% skrzynia biegów.Te lewe dolne jak sądze tez.Nie wiem z czego prawe górne.Ale wieczorem napisze dokładnie wysztkie oznaczenia,kazdego łozyska.
Cena 10zł/sztuka.

-bagaznik dachowy do malca.I reszt małogabarytowych autek.Bagaznik cały aluminiowy-oprócz nożek mocujących do dachu.WYpolerowac i sie lansowac....
Cena 40zł.Całkowicie rozbieralny...Tak ze przesyłak bedzie w postaci rurek+łaczki.W miare mała paczka wyjdzie.