FORUM???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
el0!!

od jakiegos czasu na forum mozna tylko dostac po uszach...
jeden olewa espero bo kupuje audi...
inny nasmiewa sie z paskow, ocenia napisy, brak znaczkow, spojlery!!!

qurwa o co chodzi???
ja juz sie boje odzywac... kogos pochwale za fure i mowia ze
jestem wiesniak co ma tyle spojlerow co wazy cale auto etc...

KONIEC z TYM!!!

ja zaczynam od samego siebie... to ostatni taki post...
przepraszam... i licze na Was...

juz sie boje odzywac... kogos pochwale za fure i mowia ze
jestem wiesniak co ma tyle spojlerow co wazy cale auto etc...

Powiedz GDZIE tak napisałem w stosunku do CIEBIE... poprostu śmieszą mnie bardzo, ale to bardzo właśnie SRALUCHY z siedmioma spoilerami, które pasują do tego jeździdełka jak xenony do furmanki!

Popieram Lee - atmosfera na forum ostatnio się mocno zagęściła - pojawiło się kilku napalonych którym nie do końca podoba się espero czy tuning i sieją zamęt (zainteresowani wiedzą, o kogo chodzi). Z tego co wiem jest to forum klubu użytkowników espero a nie przeciwników i opozycji - jak sie komuś niepodoba to niech sobie kupi ferrari i miesza w innym klubie. A tutaj "jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma". Czczych dyskusji politycznych mamy już zatyle przy okazji referendum czy gaci rywina

jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Spokojnie Panowie.

Nie szukajcie dziury w całym

Niech temat trwa, nic tak nie sprzyja oczyszczeniu atmosfery jak rozmowa
Nie zauważyłem problemów, ale jesli są to bardzo dobrze, że Lee o tym zaczął.
Mnie jedynie ostatnio brakuje udziału w forum weteranów Krzyska - Diackona i Ptaszyny - co sie z Wami dzieje Panowie?

Weterani typu: Krzysiek-Diackon, Adminek, MaciekGT są bardzo zalatani - PRACA, PRACA, PRACA...
...mam z nimi ciągły kontakt na GG więc wiem...

ja tez zauwazylem to od jakiegos czasu nie podoba mi sie to jak tak dalej bedzie to zrezygnuje bo z takimi ludzmi nie da sie zyc moze jestem tu nowy ale jak szanuje kogos to wymagam tego samego od tej osoby

Wiem, że "pijecie" również do mnie, toteż chciałbym przypomnieć, że nikogo na tym forum nie obraziłem w jakikolwiek sposób.

hehe zastanaiwma ise czy moge sie nazwac weterenaem,

LEE ty to nie masz problemu, ja jako moderator czytam zwykle wszystkie nowe posty czyli przeczytlaem tak z 75% tego forum hehe ja to mam jazdy i czasami mnie tylko wpada do glowy taka msyl "A moze gowno skasowac, przeciez to chamskei odzywki, albo ten topic jest bezsensu juz byl kiedys, albo przeciez wypowedz ta nie pwrowadza nic nowego to tematu to po co jest??? " ja to mam dylematy ale ograniczam sie w kasowaniu tylko do korekty i stylizacji, czyli kasuej jak cos wam sie popieprzy, czyli kilka razy pokarze sie ten sam topic, albo cos zostnie uszkodzone przy edycji... itp itd...

Lee..co sie marwisz..ja korzystam z tego forum na tyle na ile moge i na ile mi potrzeba..a tym nazwijmy to folklorem malo sie przejmuje..w kazdej spolecznosci sa czarne owce u nas pewnie tez..nie ma sie co przejmowac...

A mnie nie było i znowu coś przeoczyłem. Idzie lato więc atmosfera się oczyści ...

Przez jakiś czas niestety żadko będę udzielał się na forum, popostu brak czasu, ale staram się czytać na bierząco.

Cytat:
kogos pochwale za fure i mowia ze
jestem wiesniak

śmiesznie Ci się powiedziało

a tak w temacie: uważam ,że to forum , a więc każdy ma prawo się wypowiedzieć....... , ale faktycznie atmosfera ostatnimi czasy zrobiła się mniej ..... jakby to powiedzieć..... przyjacielska......

pozdrawiam

JACO

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-05-15 08:44:33 ]