JAKI WYROK NA MOJEGO KASZLA???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może wy mi doradzicie jak zlikwidować moją rajdówkę, bo dziś to mnie na maxa wkurwiła stając na środku drogi i nichuja ani do przodu ani do tyłu, padły już propozyjce żeby go wysadzić trotylem, albo zrobić z niego doniczkę. Doradzice mi jaki sposób zrobić mu THE END

Nietonka i wszystko jasne

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-05-11 18:52:27 ]

Można go postawić zamiast dwóch opon na próbie przynajmniej będzie jakiś pożytek albo oddaj go do muzum lotnictwa

Cytat:
2003-05-11 19:25:49, Rekin7 pisze:
Można go postawić zamiast dwóch opon na próbie przynajmniej będzie jakiś pożytek albo oddaj go do muzum lotnictwa

Nie to zbyt proste by było, on zasłużył na coś bardziej drastycznego

ja zawsze marzyłem, żeby zobaczyć jak maluch wygląda po nabiciu się na płaską ścianę. oczywiście fajnie byłoby to nagrać i sobie odtwarzać potem. minus taki, że mogłoby się coś stać z silnikiem

gadzio zrzuc go w jakas przepasc i wysadz go w polowie drogi w dol hmmm no chyba zeby zrobic z niego jednego wielkiego grila na kolejnym zlocie wszyscy beda zadowoleni

jak go bedziesz wysadzal albo przerabial na doniczke albo na basenik moze taki maly przydomowy to ja bym chcial od ciebie felgi z gumami , kubly z pasami i lewarek

no niektóre propozycję są ciekawe, ale jak coś to już całe auto zdewastować

Ja tam nie widze problemu...Postaw go na pasie( nawet na środku) w niedzielę po południu i niejeden się nadzieje. Kompletna dewastacja gwarantowana.ALe czy go troche nie szkoda????
tak pieknie jezdzi...
Paweł

Cytat:
2003-05-11 22:52:57, pawel_krakow pisze:
Ja tam nie widze problemu...Postaw go na pasie( nawet na środku) w niedzielę po południu i niejeden się nadzieje. Kompletna dewastacja gwarantowana.ALe czy go troche nie szkoda????
tak pieknie jezdzi...
Paweł

Pięknie to on może jeździł jak był, piękny i młody, ale teraz zaczął się sypać, a dziś to przeszedł samego siebie, skonczył swój żywot na azorach gdy wentylator stanąl w poprzeg blokując silnik tak zę i wyjęciu biegu nie było mowy, jeszcze jakiś jebak mi wymusił pierszenstwo, potem 2 godziny czekana aż nas ktoś sholuje, myslałem że go podpalę, ale mó dwumetrowy pilot mnie powstrzymał. Ostatnie swoje kilometry przejechał na holu i mimo tego ze silnimk był wyłączony wydawał dzwięki ja by ktoś przetykał rury knalizacyjne, a przy 100km/h na pasterniku to już wogóle szło zwariować, nie mówiąc już o kierownicy która się odkręciła. Jeszcze nie wiem jaka kara go za to spotka, ale odżałuje tego co mi dziś zrobił

Nie rób mu nic zlego- ciesz sie ,ze zyjesz)))
Ale ztego co widze to miałe dzis nieciekawy powrót z kręciołka...
Pozdr
paweł

jeszcze zobaczę, ale to już przesada żeby w tym roku juz 7 wentylator poszedł się ..... a wsumie to już 10 padł

ten wiatrak dał mi tez w tyłek jak miałem malucha. Pamietam jak sie rozleciał na telewizyjnej, a potem kumpel mnie holował "dużym kwiatem".Linkę miał długa na 2,5 metra, lał deszcz a stowka nie schodziła mu z licznika.Mysłaem ,ze tego nie przezyję...To w sumie podobnie jak ty miałes dzisiajAle wymiana tego wiatraka to robota dla skazańców - fakt))
Paweł

kup sobie aluminiowy, będziesz miał spokój

doszedłem jednak do wiosku po duzych przemysleniach, że uskładam kase i go zrobię raz a dobrze,tylko będzie się to wiązało z moją nieobecnością na kilku imprezach klubowych, ale może to zaprocentuje za jakos czas

No - to chyba najlepsze rozwiazanie))
Ale na imprezkach pewnie i tak bedziesz
POzdr
Paweł

Cytat:
2003-05-12 19:25:19, pawel_krakow pisze:
No - to chyba najlepsze rozwiazanie))
Ale na imprezkach pewnie i tak bedziesz
POzdr
Paweł

pewnie będę ale jako wierny kibic, przynajmniej będe mógł zaobserwować jak się zachowują te spręzynki Ventury w Ładzie

Jasne
Może nawet bys przetestował moja samarkę????
paweł

Cytat:
2003-05-12 20:01:34, pawel_krakow pisze:
Jasne
paweł

hmm nie powiem bo to kusząca propozycja

No to lux - a ja sobie popatrze jak sie zachowuje na Venturach
Paweł

Cytat:
2003-05-12 20:01:34, pawel_krakow pisze:
Jasne
paweł

Pawel moze to nienajlepsza propozycja dla Gadzia , chyba ze chcesz zeby Ci akumulator wybuch albo z auta doniczke zrobiki