15.10.06 KJS Rzeszow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i od razu pytam smazy ktos na kajota ? Jakie proby, czy jest odcinek korczyna ? Piszcie co wiecie

korczyna to chyba na rajdzie rzeszowskim

Jakis czas temu byl ten odcienk cos ponad 1km , siedzialem na prawym to wiem

w ktorym to miejscu jest dokladnie?? bo sie wybieramy looknac

bedzie pewnie na podpromiu, tesco, lisiej gorze i sziku w tycznie... nie popisuja sie chlopaki w rzeszowie wyborem fajnych tras.

szukajcie mnie przy brązowym mirafiori, jako widza. powiedzielam tez kolesiowi od argenty vx zeby przyjechał.

I jak tam prezes podobal sie kreciol?? bo mi zajebiscie zwlaszcza ten waryjot w becie. Ciebie widzialem tylko raz jak odjezdzales spod
Tesco i powiem ze mirka duuuuuuuzo ladniej sie prezentuje na zywca niz na fotach. Do Krosna za dwa tygodnie sie nie wybierasz??

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Markiej dnia 2006-10-16 20:59:50 ]

Cytat:
2006-10-16 20:58:57, Markiej pisze:
I jak tam prezes podobal sie kreciol?? bo mi zajebiscie zwlaszcza ten waryjot w becie. Ciebie widzialem tylko raz jak odjezdzales spod Tesco i powiem ze mirka duuuuuuuzo ladniej sie prezentuje na zywca niz na fotach. Do Krosna za dwa tygodnie sie nie wybierasz?? pozdro [ wiadomość edytowana przez: Markiej dnia 2006-10-16 20:59:50 ]

za dwa tygodnie to ja juz bede za oceanem siedział
bejcą koleś dawał ostro, ale widać ze nie był początkujący. Ale facet tylko i wyłącznie pod publike jechał. Choc musze przyznac ze drifter niezły. Jak na taki mały plac to mu nieźle wyszło.

Trza bylo mnie łapac jak jechalem, bysmy cos pogadali

zlamilem sie jak zwykle . mirke sama zostawisz?? nieladnie

fader sie zaopiekuje juz jej nie sprzedaje

Cytat:
2006-10-16 22:21:51, dejta pisze:
fader sie zaopiekuje juz jej nie sprzedaje

do pierwszej awarii