Czy istnieją piękne kobiety?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy istnieją jeszcze piekne kobiety?
(poza polkami i ukrainkami we Lwowie)

Dowód nr 1: ZOBACZ

Dowód nr 2: ZOBACZ

Smutne ale prawdziwe.. teraz w erze komputerów i wszelakich programów można z "niczego" zrobić "coś" przez co zwykłe dziewczyny często doprowadzaja sie do załamań nerwowych czy innych chorób gdyż chca wygladać jak niektóre panie z okładek a w sposób normalny sie jak widac nie da.
Patrzac jednak na ulicach to ładnych pan nie brakuje.. jedyne do czego moge sie przyczepic to zbyt mało naturalności u dziewczyn...

A co do fotek przed i po makijazu - uchwycona z złym świetle, stroju.... tak jak my czasem wyjdziemy dobrze, czasem zle....ale na szczeście nie wszystkie panie tam bez "tapety" zle wyglądaja

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2006-10-21 13:33:09 ]

i dla tego cenie sobie u kobiet naturalnosc, skromnosc makijazu oraz jasna (!) cere... cechy u obecnych kobiet jakze deficytowe....

No, jeszcze jest całkiem prawdziwy odpowiednik chirurgicznego lanceta, który z pięknej 50 latki potrafi zrobić woskową maskę...

tzn?

Smutne, ale prawdziwe. Na szczęście są wyjątki i to mnie cieszy, że nie wszystkie wygladają jak &*&%&^*

dawno mówiłem
że photoshop to palec Boga

Raczej Szatana

Cytat:
2006-10-22 10:39:39, storm pisze:
Raczej Szatana

Boga bo potrafi zdziałać cuda

nie lubie tapet

Cytat:
2006-10-22 10:49:20, rsuhy pisze:
Boga bo potrafi zdziałać cuda

aaa ja pomyślałam od tej drugiej strony, bardziej kobiecej

Cytat:
2006-10-22 10:12:39, Quattro pisze:
tzn?

Przecież teraz operacje plastyczne w większosci przeprowadza się z uzyciem lasera, stal to już częściowo przezytek. A myślisz, że ci wszyscy aktorzy, którzy debiutowali w czasach Nixona to naturalną tę urodę zachowują?