Espero nie odpala koledzy pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zaczynajac od poczatku ... sprawa wygladala tak .. dzis rano jak co dzien samochodzik odpalil od strzala pochodzil chwilke przelaczylem go na gaz i jazda po przejechaniu ok 3 kilometrow przy predkosci ok 80 na godzine musialem zwolnic i jak zwykle przy tym zredukowac bieg w momencie wcisniecia sprzegla i proby zmiany biegow zapalily sie kontrolki i silnik zgasl od tamtej pory silnika nie da sie zapalic ... moze jest jakas mozliwosc uszkodzenia pompa paliwa dziala iskra jjest moze to wina umobilizera kolezy ratujcie ..............................................

a czemu w nowym wątku no ale dobra...
Może pasek strzelił odkręć korek wlewu oleju i niech druga osoba zakręci rozrusznikiem jak wałek sie nie bedzie krecił to napewno pasek......jeśli tak to masz dużo szczęścia 1.8 i 2.0 to silniki bezkolizyjne
Pozdro Paint

wez se na wstrzymanie... po primo to pisz w jednym poscie a nie w 20stu!!!

a po drugie jak sobie tak fajnie piszesz... ze auto jak co dzien odpalalo od strzala... to co problemu nie widziales wczesniej??? Jak mozna miec tak chore podejscie do auta...

Cytat:
2006-10-15 13:20:40, ETomek_GT pisze:
ze auto jak co dzien odpalalo od strzala...

Tomek, jemu chyba chodziło o to, że za pierwszym razem, odrazu

Cytat:
Tomek, jemu chyba chodziło o to, że za pierwszym razem, odrazu

To niech pisze jasniej

Syf sie robi, watki nic nie wnaszace... nowych ktorzy nie spojrza w wyszukiwarke coraz wiecej... przypominac mi to zaczyna forum CB w ktorym nie dosc ze czlowiekowi ... znaczy sie mi... nigdy jescze nie pomogli... a np. spliterka zjechali z gory na dol mimo iz jest to rozwiazanie rewelacyjne i nie powodujace zadnych zaklocen...

Buahahahaha A na mnie wrzeszczeli jak mówiłem żeby z wyszukiwarki korzystać

Napewno nie jest to immo. Sprawdz ten rozrzad jak mowia,

Cytat:
2006-10-15 14:04:47, Adam4302 pisze:
Buahahahaha A na mnie wrzeszczeli jak mówiłem żeby z wyszukiwarki korzystać

Kalemu ukraść krowy-źle
Kali ukraść krowy-dobrze