JUŻ JEST Aleksander Wielki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj tj. 15.01.2007 o godzinie 9:50 na świat przyszedł mój potomek Aleksander, dziedzic nazwiska

Mam teraz parkę, chłopca i dziewczynkę, chyba mnie tam na górze ktoś lubi, skoro tak lubi spełniać moje marzenia.

Poród w przeciwieństwie do poprzedniego szybki i względnie bezstresowy.

Co tu dużo gadać.... super.....

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2007-01-15 22:59:31 ]

Cytat:
2007-01-15 22:58:42, -JACO- pisze:
Dzisiaj tj. 15.01.2007 o godzinie 9:50 na świat przyszedł mój potomek Aleksander, dziedzic nazwiska Mam teraz parkę, chłopca i dziewczynkę, chyba mnie tam na górze ktoś lubi, skoro tak lubi spełniać moje marzenia. Poród w przeciwieństwie do poprzedniego szybki i względnie bezstresowy. Co tu dużo gadać.... super.....

Nooooo...Jacuś ....WIELKIE GRATULACJE dla Ciebie i Żonki !!...Zdrówka , Radości , Spokoju i dłuuuuugiego bezstresowego Dzieciństwa dla Aleksandra !!

Gratki Jaco!!!!

GRATULACJE!!!!

GRATULOJE

Gratki Jacku !!!

GRATULUJE

Wielkie GRATULACJE

GRATULACJE

Gratulacje

Gratulacje także od nas.

Gratulacje!
I życzę dwóch dziedziców nazwiska

Gratulacje i dużo zdrówka dla rodziny !

Gratulacje i zdrowia dla malzonki i dzieciaka

Gratulacje

I czekamy na zdjecia

wielkie gratulacje

Gratulacje Jacku

Jak by powiedział Piotr-ek.
Teraz napij i wyśpij się dobrze, bo niedługo nadejdą ciężkie czasy

życzę dużo zdrowia i cierpliwości.

Witaj!
Co prawda nie znamy się osobiście, ale proszę przyjmij gratulacje wraz z życzeniami wszelkiej pomyslności dla małego Aleksandra. Polubiłem Twoją Pociechę od początku, bo mój starszy ma na drugie imię Aleksander. Radości, przespanych nocy i uśmiechu na każdy dzień dla Ciebie, Twojej Pani i oczywiście Juniora

Gratulacje Jacek!
Trzymajcie się zdrowo!!!!

w sumie sie nie znamy... ale ... jedno jest pewne... urodzeni 15.01. ktoregokolwiek roku... to sami porzadni ludzie ... wiem cos o tym bo tak jakos mi przypadlo wtedy pojawic sie na swiecie ))

Wielkie Gratulacje