| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-10-20 10:54:27 Witam.
Pytam orientacyjnie.... Wystawiłem do sprzedaży nubirę ojca klikkkk mam kilku zainteresowanych, którzy w sumie by instalki nie chcieli... Ci co by wzięli z instalacją dają mi niewiele wieksze pieniądze niż bez... a jako, że zbieramy na kolejne auto, im więcej gotówki tym lepiej.... instalacja to AGC Zenit firmy autronic. butla w kole, wlew gazu pod klapką wlewu benzyny... tak wygląda zamontowana... klikkkkkkkkkkk Była zakładana w kwietniu, ma 2 letnią gwarancje. Koszt przełożenia do innego auta, z nowymi przewodami itp to 700 zł... (u gazownika, który mi zakładał tą instalkę...) nowa instalacja to koszt 2900 zł z tego co zrozumiałem gwarancja 2 lata byłaby od momentu przełożenia instalki do innego auta. Gość wypisuje nową fakturę itd.. jeżeli byłby ktoś zainteresowany to proszę się odezwać
|
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-10-20 15:45:15 tylko zeby ją wyciągnąc trzebaby odpalic pile lancuchową i pociąc calą nube... |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-10-20 17:17:54 o to się już nie martw |