| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2006-10-16 10:44:10 Oddam za 250 PLN maluszka z 1984 roku, na 13" felgach, ze sportową kierownicą i licznikiem w milach. Auto ma jeszcze lotnicze siedzenia, elektryczną pompkę spryskiwacza z CC.
Przegląd ważny do końca marca 2007 a ubezpieczenie do lutego 2007. Samochód jest jaknajbardziej na chodzie. Odpala od pierwszego razu o ile aku jest sprawny Do niedawna codziennie robiłem nim 20 - 30 km, ale po zakupie nowszego auta to stoi i się marnuje.
Do zrobienia napewno tłumik, który mi się rozleciał, wartoby też wymienić rozrząd i hamulce z przodu (nowe szczęki dorzucam). Poza tym ok. Zdjęcia wrzucę jak tylko zrobie - najpóźniej jutro |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2006-10-16 11:00:32 jak blacha? bardzo zgnita? |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2006-10-16 12:23:04 Wiem, że może na zdjęciach wszystkiego nie pokazę ale uważam, że jak na 22 letnie auto to tryzma się całkiem nieźle. Ma co prawda parę miejsc gdzie nie wygląda za dobrze, ale na zdjęciach postaram się pokazać go od jak najgorszej strony ![]() |