MotoNews.pl

Obroty Mi spadaja do 400 na gazie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Obroty Mi spadaja do 400 NAWET NA GAZIE CO TO MOZE BYC I CZEGO PRZYCZYNA ale przu jezdzie bo jak stane to normalnie tylko jak skrecam i wrzucam 2 bieg sprzegło itp. i wtedy mam 600 a nawet 400 co robic

sprawdz czy przewud powietrza jest odwrucony do tyłu moze powietrza łapie za dużo i go dusi
tesz tak kiedyś miałem

Usztywnic membrany w reduktorze. Ja tam mam zrobione. Partacze w gliwicach załozyli ,ale jakby niewiedzieli o tym ,ze auto gasnąc będzie.Jak chcesz podaj maila zrobie fotke spod maski i pośle Ci jak to wygląda.

Cytat:
2006-10-11 00:55:05, MUCEK pisze:
sprawdz czy przewud powietrza jest odwrucony do tyłu moze powietrza łapie za dużo i go dusi tesz tak kiedyś miałem

Zrobiłem tak. Gasło dalej , membrany w reduktorze latały jak szmaty zubożając mieszanke , to przy hamowaniu ,to przy skręcie w lewo. Teraz mam śrube w reduktor wkręconą i jest git,chodziaz juz mam dosyc gazu II gen. Za mała róznica w cenie ,zeby dobijac silnik na ubogiej mieszance

Cytat:
2006-10-13 20:32:10, faworyt pisze:
Zrobiłem tak. Gasło dalej , membrany w reduktorze latały jak szmaty zubożając mieszanke , to przy hamowaniu ,to przy skręcie w lewo. Teraz mam śrube w reduktor wkręconą i jest git,chodziaz juz mam dosyc gazu II gen. Za mała róznica w cenie ,zeby dobijac silnik na ubogiej mieszance

paliwo 3,77 gaz 2,13 zł i lpg spali troche iwecej jak paliwo nie zdrożeje zaczne jeżdzić na paliwie

Cytat:
2006-10-13 20:38:51, rosck pisze:
paliwo 3,77 gaz 2,13 zł i lpg spali troche iwecej jak paliwo nie zdrożeje zaczne jeżdzić na paliwie

Obecnie śmiagam na benzynie . Auto ma lepszego kopa,a różnica w cenie niewielka.To tylko przez tą różnice w cenach paliw.