MotoNews.pl
6 TANI NOCLEG W GÓRACH (163209/26) - PT

TANI NOCLEG W GÓRACH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze ktos z was korzysta lub sam jest wlascicielem i moze polecić:
chodzi mi o jakis pokój,domek w górach w rozsądnej-studenckiej cenie dla 4-5osób-generalnie narazie zastanawiam sie nad okresem sylwestrowym czyli jakies 3 nocki-niemusi byc koniecznie w zakopcu

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tommi3737 dnia 2006-10-23 13:26:35 ]

Byłem we wrześniu i mni siem podobało Minus to wspólna łazienka, do centrum (krupówki ) jakies 10-15 minut "z buta". 5 minut do bramy TPN w dolinie strążyskiej. Bardzo mili i fajni gospodarze.

Wspólna łazienka to była dobra w latach 80-tych. Nie chcesz tommi wyrwać się na drugą stronę granicy? Ponoć nieco taniej i o niebo lepiej.

Cytat:
2006-10-23 17:17:48, piotr_ek pisze:
Wspólna łazienka to była dobra w latach 80-tych. Nie chcesz tommi wyrwać się na drugą stronę granicy? Ponoć nieco taniej i o niebo lepiej.

Tez o tym myslalem-tylko w ciemno nielubie jeździć....

spróbuj na limba.sk czy jakoś tak - jest wersja polska i mozna niby zarezerwować sobie noclegi , ale ja nie sprawdzałem, więc jak wylądujesz w szałasie bez okien i łazienki , to nie do mnie pretensje

Chyba trochę za późno żeby załatwić coś w górach i liczyć się z zarobkami studenta...
Sama wykonałam kilkadziesiąt telefonów do Wisły, Szczyrku, Ustronia i Zakopanego...
I w końcu jakiś dobry gospodarz powiedział mi że nie ma co dzwonić i pytać o pokoje 2- i 3-osobowe bo ludzie sobie takie rezerwują już w lato...!!
Na szczęście znaleźliśmy ze znajomymi nocleg w Zakopcu za 40zł od osoby, ale:
- pokój 4-osobowy
- bez TV i łazienki
- itd...
Z drugiej strony nie jest źle bo na kilka dni to nawet nie chcą wynajmować... MINIMUM tydzień chcą, żeby u Nich siedzieć...
Ehs... Nie wszyscy mają tyle urlopu...

Ceny w Bukowinie Tatrańskiej 25zł miejsce w pokoju z łazienką i 15 zł miejsce w pokoju bez łazieni a z wyżywieniem 40zł.
A po sezonie czyli właśnie teraz można ceny o 5zł obnizyć.

Cytat:
2006-10-25 19:01:37, AdamZuk pisze:
Ceny w Bukowinie Tatrańskiej 25zł miejsce w pokoju z łazienką i 15 zł miejsce w pokoju bez łazieni a z wyżywieniem 40zł. A po sezonie czyli właśnie teraz można ceny o 5zł obnizyć.

pisałem do wszystkich no prawie wszystkich osrodków o terminie sylwestra mozna zapomniec lub sa wolne domki ale brak ogrzewania albo cena za osobe to 100zł bez wyzywienia wiec prosze o adres tego osrodka

Cytat:
2006-10-25 17:50:42, Amissu pisze:
Chyba trochę za późno żeby załatwić coś w górach i liczyć się z zarobkami studenta... Sama wykonałam kilkadziesiąt telefonów do Wisły, Szczyrku, Ustronia i Zakopanego... I w końcu jakiś dobry gospodarz powiedział mi że nie ma co dzwonić i pytać o pokoje 2- i 3-osobowe bo ludzie sobie takie rezerwują już w lato...!! Na szczęście znaleźliśmy ze znajomymi nocleg w Zakopcu za 40zł od osoby, ale: - pokój 4-osobowy - bez TV i łazienki - itd... Z drugiej strony nie jest źle bo na kilka dni to nawet nie chcą wynajmować... MINIMUM tydzień chcą, żeby u Nich siedzieć... Ehs... Nie wszyscy mają tyle urlopu...

zgadzam sie w 100% takie same odpowiedzi szukaj tak jak my poza terenami Wisły, Szczyrku, Ustronia i Zakopanego

Cytat:
2006-10-25 23:08:57, markon pisze:
pisałem do wszystkich no prawie wszystkich osrodków o terminie sylwestra mozna zapomniec lub sa wolne domki ale brak ogrzewania albo cena za osobe to 100zł bez wyzywienia wiec prosze o adres tego osrodka

Miałem na myśli pokoje u górali, byłem wiele razy a ostatnio w sierpniu. W zastępstwie z braku miejsc zostałem skierowany do sąsiadki za 15zł za łożko.