Felgi gotti

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Szukam zdjec felg gotti nowych badz uzywanych trzy czesciowych 13 -tek maja szerokosci 8 i 9 cali sa magnezowe byly uzywane najczesciej w jakiejs formule ale niemoge ich znalezc (
jesli ktos ma to prosze o by zamiescil , prosze o pomoc w ich znalezieniu
POZDRAWIAM!!

maja jakis wzor te felgi? potrafisz przyblizyc wyglad itp?

Ja mam dokładnie takie gotti jak wkleił Bartong ale moje mają troszkę mniejszy rant i przedewszystkim to są 14cali, oczywiście skręcane ale dwuczęściowe, tak na marginesie wie ktoś jak się nazywa ten model Gotti??????

ten model gotti nazywa sie "160" tez takie mam skrecane 2 czesciowe tylko 8x15 et0
edit: o ile wiem model 160 juz jest nieprodukowany.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-12 10:07:15 ]

mi chodzi o 8"x13 and 9"x13 maja cztery ramiona

model 073s?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-12 10:32:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-12 10:32:47 ]

Mariusz... do bobka chcesz takie felgi wstawic?? czy cos innego modzisz? Bo do bobka to one chyba nie wejda

Jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci

Cytat:
2006-10-12 15:15:53, jose pisze:
Jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci

no ba

ale fela co pokazal bart to wypasik jest

Cytat:
2006-10-12 10:31:57, Bart128 pisze:
model 073s? [ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-12 10:32:32 ] [ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-12 10:32:47 ]

dokladnie o te mi chodzilo podeslij wiecej zdjec jesli mozesz

nie mam innych fot poza zdjeciem replik tych felg made in poland zapewne, czyzbyc je chcial odkupic?

Tak takie felgi pojda prawdopodobnie bo niemowie ze napewno do maluszka
Bart128 masz moze na handel takowe??

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2006-10-13 08:41:36 ]

ja niemam takich felg, qba temporary user z allegro, choc i to konto chyba juz zamkneli ma takie, lub mial takie? zapewne od niego mozesz pozyskac te felgi.

http://allegro.pl/show_user.php?search=temporary_user
jak to mozliwe

niedobre allegro, jak oni mogli

no ale w końcu "temporary", no nie?

Bart128 ja mam komplet takowych tyle ze oryginalnych na oki gosc chce za nie 1000 zl wiec to chyba nie spora cena tyle ze jest na nich z piec warstw lakieru farby syfu:/

Koniu dzieki znam Qbę osobiscie ja jakos niemialem z nim nigdy problemow ale to co to dzialo sie na forum troche sie balem ale powiem tak za pomoc w znalezieniu dla niego czesci dal mi nowe prawe lusterko vitalonie z wygietą nozka co jest rarytasem bo prawych praktycznie niema

ty no to nie rozumiem czegos masz takie felgi i pytasz o zdjecia tych felg, "takie 4 ramienne" itp nie mozesz sobie swoich zfotografowac? jesli masz takie gotti to gratuluje, odremontuj je ladnie zdejmij warstwy farby i sie dowiesz ze model felgi wybity jest na ramionach felgi.
tez znam Qbe osobiscie i tez nigdy z nim nie milem problemow , szkoda tylko ze jestesmy wyjatkami a tzw"reszta swiata" wiesza na nim zasluzenie psy.

MAM TAKIE FELGI NA OKU I CHCIALBYM POPROSTU SIE UPEWNIC JAKIE SA P[RAWDZIWE A JAKIE POLSKIE:d

Heh, on napisał że ma je na oku

o wlasnie, autor sam sie wypowiedział jak to pisałem...

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2006-10-13 09:50:09 ]