RAJD BACHUSA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie kto sie tam wybiera do zielonej góryu w niedziele. Ja jade ale na miejscu sie pewnie zgubie wiec przyda sie jakaś pomoc

tak, jade ja rozowym sc i jedzie druga zaloga maluchem 1.2 srebrno-czarnym od nas. pytaj smialo, oboje mamy rejestracje FZ

to byś jeszcze tylko jakieś nr kontaktowe zapodał ja byde zielonym nissanem premiera kombi oczywiście DTR;] a mi chodzi o jakiśkontakt bo ja tam w zielonej sie nei odnajde ;p

[ wiadomość edytowana przez: KaKiGT dnia 2006-10-14 23:49:04 ]

a ja srebrnym Maluchem... ! DW/

cos cie nie bylo?

a mnie tam sie podobało;p tylko szkoda że tak daleko ale w sumie tak jakoś mi brakowało czegoś może dlatego że startował tylko jede maluszek i jakiś seria poldolot a reszczta sie nie liczy

No ja jako serwisik byłem... z przygodami było, ale nawet miło...

bylo fajnie i fajne nagrody ;]

No słysząłem oo nagrodach

Pozdrawiam - ekipa z białego sprintera

nie wiesz moze gdzie sa aktualne klasyfikacje ppaik?

generalnie to chyba nie ma ale moge się mylic. Z tego co ostatnio punkty liczylismy to pierwszy na dzien dzisiejszy w generalce jest Obuchowski (Almera GTI badz Impreza WRX - zalezy czym jedzie), drugi Lewandowski (Seicento niebiesko zółte-nasza ekipa), trzeci Tomalak (Srebrne Saxo - rowniez stolica) i czwarty Grodzki (czerwony CRX). Reszty generalki nie pamietam No ale do konca PPAiK mamy jeszcze 3 eliminacje wiec roznie to moze byc

a sa jakies klasyfikacje w klasach? wygralismy dwa razy w klasie II, moze chociaz pudlo, mozna by sprobowac pojechac na pozostale ppaik?

Kuner... szkoda ze nie wiedzialem ktory to ty bo w sumie z paru for Cie kojarze Ja stalem na "Hurtowni"

aa... chyba wiem z kim przyjechales ... niebiesko-zolte SC ?

[ wiadomość edytowana przez: bRq dnia 2006-10-17 21:46:43 ]

KUNER gadałeś ze mną jak sie zgubiliśmy Ty ja w zielonej primerze i taka fajna w T4 pamietasz o dojeżdzie najakiśtam oes gadaliśmy taki w czapce bylem. wtedy znalazłem jakąś honde i [pojechałem za niąna start tej póby co zamknieta drogą był pogadalem z sediami ze nie wiem w sumie gdzie jestem to mnie puścili za citroenem BX hehe ogień był;] i te dziwne miny kibiców skierowane w nasz strone na oesie pozdro

W sumie nie wiem jak CIe nie poznałe przecież Ty taki do matki podobny jresteś

Cytat:
2006-10-18 19:56:33, KaKiGT pisze:
KUNER gadałeś ze mną jak sie zgubiliśmy Ty ja w zielonej primerze i taka fajna w T4

No wmy z Edytka (ta z T4) niezle sie zagubilismy ale tez b. szybko sie odnalezlismy gdy zawrocilismy : Widzisz jaki zbieg okolicznosci Panie

Cytat:
2006-10-17 21:23:46, wojtas7 pisze:
a sa jakies klasyfikacje w klasach? wygralismy dwa razy w klasie II, moze chociaz pudlo, mozna by sprobowac pojechac na pozostale ppaik?

PPAiK liczyło 18 eliminacji. Odliczyc mozna bylo chyba cztery badz pięć. My (w sensie szymek i nasza cala reszta serisantow pilotow i innych takich) jezdzilismy wsyztsk oby odjac sobie jedynie te najgorzej poejchane. Mistrza w klasie 2giej Szymek zgarnal 5 eliminacji przed zakonczeniem. Zostały ejszcze trzy eliminacje.

Powiem szczerze - gdybym mial do wyboru 2 PZMoty w ciagu roku i zyc o suchym pysku i robic to jak najbardziej amatorsko (typu jak najmniejszy budrzet) to wolałbym spróbowac profeslonajlnie pojechac w całym cyklu PPAiK. Fakt tez jest to drogie (jedna eliminajca nawet do 1000 zł dochodzi) ale mozna to robic w pełni profesjonalnie.

Wojtas w jakich KJTach wyjales klasy w PPAiK? Ty masz 1.1?

[ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2006-10-19 12:05:33 ]

Cytat:
2006-10-17 21:44:06, bRq pisze:
Kuner... szkoda ze nie wiedzialem ktory to ty bo w sumie z paru for Cie kojarze Ja stalem na "Hurtowni" aa... chyba wiem z kim przyjechales ... niebiesko-zolte SC ? [ wiadomość edytowana przez: bRq dnia 2006-10-17 21:46:43 ]

Owszem - niebiesko zółte sc które gubiło olej bo obudowa skrzyni pekla A my podziwialismy z kumplem Twojego trabanta.

P.S Zrób coś z wnetrzem bo aż razi ze jest seryjne

Cytat:
2006-10-19 11:59:14, Kuner pisze:
PPAiK liczyło 18 eliminacji. Odliczyc mozna bylo chyba cztery badz pięć. My (w sensie szymek i nasza cala reszta serisantow pilotow i innych takich) jezdzilismy wsyztsk oby odjac sobie jedynie te najgorzej poejchane. Mistrza w klasie 2giej Szymek zgarnal 5 eliminacji przed zakonczeniem. Zostały ejszcze trzy eliminacje. Powiem szczerze - gdybym mial do wyboru 2 PZMoty w ciagu roku i zyc o suchym pysku i robic to jak najbardziej amatorsko (typu jak najmniejszy budrzet) to wolałbym spróbowac profeslonajlnie pojechac w całym cyklu PPAiK. Fakt tez jest to drogie (jedna eliminajca nawet do 1000 zł dochodzi) ale mozna to robic w pełni profesjonalnie. Wojtas w jakich KJTach wyjales klasy w PPAiK? Ty masz 1.1? [ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2006-10-19 12:05:33 ]

Hej

Ja jechalem Leszno maluchem 1200 (ale chyba 5 miejsce w klasie) a oprocz tego wygralismy klase 2 (do 900) w Kudowie Zdroj i w Zielonej Gorze a jechalem Sejkiem 899. Nie wiem jakie sa klasyfikacje bo zostaly jeszcze dwie eliminacje???

A ja mysle inaczej, krecenie sie wokol slupkow to w ogole nie ma porownania do pzmot... w ppaik srednio mi wychodzi 20 minut oesow, w pzmot jest ich 80km. w ppaik rzadko kiedy zapinasz trojke.. wiele prob tylko na jedynce. po prostu nie ma porownania... do tego nie licz kosztow tylko ale i czas.. jechanie do bialegostoku na ppaik z drugiego konca polski zabiera kilka dni, to tez kosztuje...

ja wole pojechac 2 pzmot w roku a reszte przetrenowac niz udawac ze sie jest wielkim rajdowcem i jezdzic w rekawiczkach z interkomami na slickach w kjsach.